"Auttakaa pitämään äiti elossa" – pikkupoika syleilee syöpäsairasta äitiään sydäntäsärkevässä kuvassa

Sydäntäsärkevä kuva pojasta syöpäsairaan äitinsä rinnalla leviää netissä. Kumpikaan heistä ei aio luovuttaa. 

Lukuisista hoidoista huolimatta rintasyöpä on saamassa otteen australialaisen Lori Wrightin elämästä. Hän on taistellut syöpää vastaan jo kolme pitkää vuotta, jonka aikana syöpä on edennyt neljänteen vaiheeseen. Toivo parantumisesta alkaa hiipua. 

Äärimmäisen surullisen tapauksesta tekee se, että Wright on kahdeksanvuotiaan Tristanin yksihuoltajaäiti.

Urhea poika on joutunut seuraamaan vierestä äitinsä kivuliasta kamppailua vakavaa sairautta vastaan. Vaikka viime vuodet ovat olleet täynnä tuskaa ja surua, perhe ei aio luovuttaa. 

Haluaa nähdä poikansa kasvavan

Wright on perustanut kampanjan GoFundMe-hyväntekeväisyyssivustolle kerätäkseen rahaa kalliita hoitoja varten. Yksinhuoltajaäidin talous on joutunut koville sairauden myötä, ja hän tarvitsee apua pitääkseen perheensä kasassa niin pitkään kuin mahdollista. 

– Auttakaa Tristania pitämään äiti elossa, sivustolla vedotaan ihmisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tähän asti se on ollut siedettävää, mutta nyt Lorin tila on saavuttanut kriittisen pisteen. Hän tarvitsee lukemattomia kalliita hoitoja, jotta hän saisi kipunsa hallintaan ja saisi nähdä pienen poikansa kasvavan mieheksi, Help Tristan Keep His Mummy Alive -sivustolla kerrotaan. 

Lukuisat ihmiset ovat heltyneet perheen tarinasta ja osoittaneet heille tukensa. Ei voi kuin toivoa, että äiti pääsee hoitoihin, jotka auttaisivat häntä pysymään poikansa rinnalla vielä monta vuotta. 

Video: Jokaisen naisen tulisi osata tutkia rintansa rintasyövän varalta. 


Lähde: Dailymail 

Lue myös:

    Uusimmat