Mainos

Auto löytyi ylösalaisin joesta – pikkutyttö jumissa sisällä tunteja

Yhdysvalloissa Utahissa 1,5-vuotias pikkutyttö löydettiin kuin ihmeen kaupalla elossa jokeen ajautuneesta autosta. Tytön epäillään olleet jumissa autossa mahdollisesti yli puoli vuorokautta. Tapauksesta uutisoi CNN.

Kalastamaan saapunut mies havaitsi vedessä ylösalaisin kääntyneen auton Spanish Fork -joessa puolenpäivän aikoihin lauantaina.

Paikalle hälytetyt pelastajat käänsivät auton kyljelleen ja löysivät autosta elossa 18 kuukautta vanhan tytön. Lapsi oli kiinni turvavöissä istuimessaan. Tyttö vietiin sairaalaan kriittisessä tilassa.

Autoa kuljettanut äiti ei ollut selviytynyt turmasta hengissä.

Paikallinen asukas kertoi kuulleensa lähistöllä kovan rysäyksen edellisenä iltana noin kello 22.30. Hän oli mennyt pihalle tarkistamaan asiaa, muttei ollut nähnyt tuolloin mitään poikkeuksellista, kertoo The Herald Extra.

Poliisi uskoo, että auto oli osunut turmassa sillan päädyssä olevaan penkereeseen ja ajautunut siitä jokeen. Pikkutyttö on siis mahdollisesti ollut jumissa autossa noin 14 tuntia.

Ei ole tiedossa, oliko vesi peittänyt tyttöä missään vaiheessa. Joen vesi oli turmahetkellä hyytävän kylmää, pelastajista seitsemän sai jälkeenpäin sairaalahoitoa hypotermian takia.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.