Mainos

Aussihuumori kukkii Facebookissa: Tulvasta juomapeli ja kanoottiretki-tapahtuma

Koillis-Australiaa piinaavat tulvat eivät ole hukuttaneet maan asukkaiden huumorintajua.

Ainakin Facebookissa australialaiset jaksavat vääntää synkästä tilanteesta jopa vitsiä. Yhteisöpalvelussa muun muassa irvaillaan tulvauutisoinnille juomapelin muodossa. Brisbanessa asukkaat vitsailevat puolestaan yhteisestä kanoottiretkestä kaupungissa sijaitsevaan ostoskeskukseen.

Kanootilla ostoksille

Eräs todiste aussien kuuluisasta huumorintajusta on Brisbanessa asuvan Tom Fardoulyksen perustama Facebook-tapahtuma. Fardoulys nimittäin kutsuu tapahtumassa muut veden saartamat kaupunkilaiset yhteiselle kanoottiretkelle kaupungin keskustassa sijaitsevaan ostoskeskukseen.

Canoeing in Queen Street -tapahtumaan on ilmoittautunut jo lähes 18 000 osanottajaa.

Kaikkia vakavalla asialla vitsailu ei ole ilahduttanut ja tapahtumasivulle on satanut myös moittivia kommentteja. Moitteissa todetaan muun muassa tapahtuman olevan epäkunnioittava tulvauhreja kohtaan.

Tapahtuman osallistujat sen sijaan peräänkuuluttavat pilkettä silmäkulmaan, ja ihmettelevät, miten kukaan ylipäätään voi ottaa tapahtumakutsua tosissaan.

Myös tapahtuman perustaja ilmoittaa, ettei odota oikeasti kenenkään lähtevän melomaan. Sen sijaan Fardoulys toivoo, että ihmiset lahjoittaisivat rahaa tulvauhrien auttamiseksi.

Kuulinko sanan evakuointi? Nyt ryyppy!

Facebookissa on myös julkaistu tulvauutisointiin perustuvan juomapelin säännöt.

Säännöissä käsketään muun muassa ottamaan ryyppy joka kerta, kun kanava yhdeksän uutisissa puhutaan evakuoinnista tai mainitaan vuoden 1974 tulva.

Jos taas kuviin ilmestyy Queenslandin osavaltion pääministeri Anna Bligh tai uutisissa näytetään tulvavesissä kelluvia huonekaluja, tulee pelaajien juoda kolme paukkua.

Juomapeli on kerännyt jo yli 18 000 fania.

Sääntöjen laatijat muistuttavat, että pelin on tarkoitus tuoda iloa ja huumoria luonnonilmiöiden aiheuttamaan synkkään tilanteeseen.

- On suositeltavaa, ettette pelaa peliä liian kauan tai saatatte olla lopulta liian sekaisin, tapahtuman kuvauksessa vitsaillaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.