Aurinkoinen Kati, 29, on mukana Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa – tällaisen kumppanin hän haluaa löytää

0:35
Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -sinkut!

Kati avioituu Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella.

Ensitreffit alttarilla -sarjan odotettu seitsemäs kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1. syyskuuta. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman sinkkuihin. Yksi alttarille tällä kaudelle astelevista sinkuista on energinen ja nauravainen Kati, joka tartuttaa hyvän tuulensa helposti myös ympärillään oleviin ihmisiin.

Aurinkoinen Kati on myös syvällinen ja avoin keskustelija, joka ei pelkää puhua vaikeistakin aiheista. Hän harrastaa urheilua monipuolisesti crossfitin, pyöräilyn, lenkkeilyn ja tenniksen parissa. Katilla on laaja ystäväpiiri ja hän välittää lähimmäisistään äärimmäisen paljon.

Tuleva morsian asuu Helsingissä ja työskentelee avainasiakaspäällikkönä. Kati uskoo, että häntä itseään rauhallisempi mies sopisi hänelle parhaiten. Hän haaveilee tasapainoisesta ja rakastavasta liitosta, matkustelusta, uusista kokemuksista sekä koiranpennusta. Jonain päivänä hän haluaisi myös omia lapsia. Kati toivoo perhekeskeistä, urheilullista ja päämäärätietoista kumppania – romantiikkaa unohtamatta.

Kenen kanssa Kati astelee alttarille? Ensitreffit alttarilla -parit selviävät tiistaina 1. syyskuuta!

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja