Mira, 32, avioituu Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa – tällaista kumppania hän toivoo

8:07
Ensitreffit alttarilla -sinkut ovat julki – näin ohjelman pastori Kari Kanala analysoi tulevaa kautta

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella tutustutaan 32-vuotiaaseen Miraan.

Ensitreffit alttarilla -sarjan odotettu seitsemäs kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1. syyskuuta.  Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman sinkkuihin. Tällä kaudella uutena elementtinä tullaan näkemään tuoreiden aviovaimojen tapaaminen keskenään Marianna Stolbow'n johtaessa keskustelua. 

Yksi rohkeista sinkuista, joka astelee alttarille, on 32-vuotias Mira. Pirtsakka, lojaali ja huolehtivainen Mira asuu rakkaan koiransa kanssa Järvenpäässä.

Hän kokee vahvuuksikseen määrätietoisuuden, sitoutuvuuden ja sen, että hän asettaa läheisensä itsensä edelle. Heikkoudekseen hän mainitsee pitkävihaisuuden, josta toivoo pääsevänsä eroon. Toimistoassistenttina työskentelevän Miran vapaa-aika kuluu koiran ja ystävien seurassa.

Hän on myös intohimoinen kodin ja puutarhan sisustaja, joka tykkää iltaisin rauhoittua telkkarin ääreen kutomaan sukkia. Parisuhteelta hän odottaa yhteisen arjen ja lomamatkojen jakamista. Kumppanilta hän taas toivoo rehellisyyttä, avoimuutta ja ahkeruutta.

Mira haaveilee omasta perheestä, mutta arvostaa myös aikaa tehdä omia juttuja.

Kenen kanssa Mira astelee alttarille? Katso ylhäällä olevalta videolta Kari Kanalan analyysi tulevasta kaudesta!


Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja