Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan mukaan lähtevä Mira, 32, haaveilee lapsista: "Vuoden päästä näkisin itseni ihanassa kodissa mieheni kanssa"

8:07
Ensitreffit alttarilla -sinkut ovat julki – näin ohjelman pastori Kari Kanala analysoi tulevaa kautta

Ensitreffit alttarilla -Mira haaveilee perheestä. 

Tiistaina 1. syyskuuta starttaa Ensitreffit alttarilla -sarjan odotettu seitsemäs kausi. Tulevalla kaudella nähdään asiantuntijoina tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman sinkkuihin, joista yksi on 32-vuotias Mira

Pirtsakka, lojaali ja huolehtivainenMira asuu rakkaan koiransa kanssa Järvenpäässä. Hän kokee vahvuuksikseen määrätietoisuuden, sitoutuvuuden ja sen, että hän asettaa läheisensä itsensä edelle.


Heikkoudekseen hän mainitsee pitkävihaisuuden, josta toivoo pääsevänsä eroon. Toimistoassistenttina työskentelevän Miran vapaa-aika kuluu koiran ja ystävien seurassa. Hä on myös intohimoinen kodin ja puutarhan sisustaja, joka tykkää iltaisin rauhoittua telkkarin ääreen kutomaan sukkia.

Parisuhteelta hän odottaa yhteisen arjen ja lomamatkojen jakamista. Kumppanilta hän taas toivoo rehellisyyttä, avoimuutta ja ahkeruutta. Mira haaveilee omasta perheestä.

– Vuoden päästä näkisin itseni ihanassa kodissa mieheni kanssa. Haaveilen pitkästä parisuhteesta, lapsista sekä turvatusta tulevaisuudesta minulle ja perheelleni, Mira kertoo. 

Kenen kanssa Kati astelee alttarille? Ensitreffit alttarilla -parit selviävät tiistaina 1. syyskuuta!

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja