Auringonnousun ihastelu muuttui tragediaksi Australiassa – 21-vuotias reppureissaaja putosi jyrkänteeltä kuolemaan

1:25

Reppureissaajan auringonnousun ihastelu Australiassa päätyi tragediaan, kun hän putosi alas jyrkänteeltä ja kuoli valokuvaa ottaessaan.

Australiassa reppureissulla ollut 21-vuotias brittinainen, Madalyn Davis, oli mennyt ystäviensä kanssa varhain sunnuntaiaamuna katsomaan auringonnousua Sydneyn Diamond Bayhin.

Aidoista ja varoituskylteistä huolimatta Davis oli mennyt ottamaan kuvia jyrkänteen reunalta ja pudonnut alas.

Pelastuslaitos hälytettiin paikalla, kun ystävät eivät löytäneet Davisia. Pelastushenkilökunta löysi naisen ruumiin merestä jyrkänteen alta noin neljä tuntia myöhemmin.

– Hän oli ilmeisesti istunut jyrkänteen reunalle ottamaan kuvaa, kun hän oli pudonnut. Tämä on suuri tragedia, Davisin lähipiiriin kuuluva Lydia Woodward kertoo The Sun -lehdelle.

Useiden lehtitietojen mukaan mallinakin työskennellyt Davis oli matkustellut paljon. Australiaan hän oli saapunut jo useampia viikkoja sitten ja sitä ennen hän oli reissannut muun muassa Thaimaassa ja Balilla. Davis oli jakanut matkatarinoitaan sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi Instagramissa hänen reissuaan oli seurannut yli 20 000 seuraajaa.

Ilmeisesti Davis oli hyvin ihastunut Australiaan, sillä hän oli ilmeisesti suunnitellut jopa muuttavansa sinne.

Jyrkänteet koituneet monien kohtaloksi

Kyseinen Diamond Bay on hyvin suosittu paikka kuvien ottamiseen. Se on kuitenkin valitettavasti koitunut myös monien muiden kohtaloksi.

Edellisen kerran kuvauksellinen Diamond Bay vaati kuolonuhrin elokuussa, kun 27-vuotias nainen kuoli pudottuaan alas jyrkänteeltä 30 metrin matkan.

Alueella on paljon varoituskylttejä ja aitoja, jotka kehottavat äärimmäiseen varovaisuuteen ja pysymään poissa jyrkänteen reunalta.

Waverleyn pormestari Paula Masselos kertoo uutistoimisto Reutersin haastattelussa, että he ovat tehneet paljon yhteistyötä poliisin kanssa, että hengenvaaralliseen tilanteeseen saataisiin korjausta. Toimenpiteisiin onkin jo ryhdytty.

– Olemme jo nostaneet aitojen korkeutta ja lisänneet opastekylttejä monilla kielillä, Masselos kertoo. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja