Sally mursi jalkansa iltakävelyllä rannalla – muistuttaa oleellisesta rantaetiketistä: "Olen luullut ihmisten tietävän..."

Amerikkalaisnaisen jalka jouduttiin operoimaan sen jälkeen, kun hän astui rantahiekassa olleeseen kuoppaan ja mursi säärensä. Kuvat näyttävät kuoppaan putoamisen hätkähdyttävät seuraukset.

21. elokuuta amerikkalaisen Sally Dixonin, 58, juuri alkanut rantaloma Alabaman Gulf Shoressa sai karun käänteen, kun hän putosi rantahiekkaan kaivettuun kuoppaan ja mursi jalkansa. Hän kertoo tapahtuneesta Today-sivustolle.

Sally oli lähtenyt reissuun siskojensa kanssa. Heti loman alussa he päättivät lähteä käymään rannalla iltakävelyllä.

Naiset käyttivät puhelinten taskulamppuja valona, jotta näkisivät kulkea veden rajaan. Muutaman minuutin päästä he kääntyivät ja lähtivät kävelemään takaisin huvilalleen.

Tuo oli se hetki, jolloin onnettomuus sattui.

– Otin muutaman askeleen ja kaaduin. En tiennyt, mitä oikein oli tapahtunut, Sally sanoo.

– Jalkani putosi siihen polvea myöten suoraan alaspäin, mutta kehoni kaatui eteenpäin. Kun nousin ylös kuopasta, kosketin polveani ja minuun alkoi sattua hurjasti.

Ambulanssilla sairaalaan

Sallyn siskot soittivat hätäkeskukseen ja rantapartio tuli apuun. Hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Sally kertoo, että lääkärit eivät yllättyneet kuullessaan tapahtuneesta, vaan jopa kertoivat, että tuollaista sattuu usein.

Leikkaus ja useamman päivän sairaalahoito

Sally joutui leikkaukseen ja oli sairaalassa lopulta neljä päivää.

Todayn haastattelussa 5. lokakuuta nainen kertoi, että ei vieläkään pysty laittamaan painoa operoidulle jalalle. Hän joutuu käyttämään seisomatukea eikä pysty tekemään töitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi hän ennakoi, että maksettavaksi on tulossa tuhansien dollarien hoitolasku. 

Julkaisi varoittavan Facebook-päivityksen

Sally kertoi tapahtuneesta Facebookissa 29. elokuuta. Hän julkaisi kuvia operoidusta jalastaan ja kertoo sääriluunsa murtuneen. Hän kertoo, että leikkauksessa jalkaan laitettiin niittejä, ruuveja ja levy. 

Sally kertoi päivityksessään, että hän sai ohjeistukseksi käyttää kainalosauvoja tai pyörätuolia 6–8 viikkoa, koska ei pysty taivuttamaan polveaan tai laittamaan painoa murtuneelle jalalle.

Sally pyytää hartaasti, että ihmiset eivät jättäisi täyttämästä kuoppia, joita he tai heidän lapsensa ovat hiekkaan kaivaneet.

– Huonon rantaetiketin ja huonon tuurin vuoksi neljän päivän upea ja hauska rantaloma siskojeni kanssa vaihtui ambulanssikuljetukseen, kahdeksaan tuntiin päivystyksessä ja kaksi tuntia kestäneeseen leikkaukseen.

– En ole koskaan kärsinyt niin kovista kivuista, hän kuvailee kokemustaan.

Sally kertoo, että hän ei ehtinyt edes yöpyä rantatalossa, jonka perhe oli vuokrannut.

Alla olevalla videolla kerrotaan naisesta, joka melkein menetti jalkansa hämähäkin pureman takia! Juttu jatkuu videon alla.

Ihmisten ymmärtämättömyys ihmetyttää

Today-sivustolle Sally kertoo, että hän on luullut ihmisten tietävän, mitä asioita kuuluu hyvään käytökseen rannalla. 

– Olen luullut ihmisten tietävän, että hiekkaan tehdyt kuopat pitää lopuksi täyttää, hän sanoo.

– En ole koskaan ennen pudonnut niihin tuolla tavalla. Näin voi käydä kelle tahansa.

Muistutus toisten huomioimisesta

Sally kokee, että hänelle sattunut haaveri rankkoine seurauksineen johtuu muiden ihmisten välinpitämättömyydestä. Hän yrittää silti olla liikaa vellomatta näissä tuntemuksissa.

– Koetan olla olematta vihainen, koska eivät ihmiset tajua tällaista. Heidän mielestään se on pikkujuttu. 

Sallyn viesti muille onkin se, että ranta pitäisi jättää lähtiessä siihen samaan kuntoon, jossa se oli sinne tultaessa. Tämä tarkoittaa myös hiekkakuoppien täyttämistä.

Katso myös: Amerikkalaisnaisen pieleen mennyt rutiinileikkaus johti jalan amputaatioon!

Kentuckylaisnaisen pieleen mennyt rutiinileikkaus johti jalan amputaatioon ja yli 10 miljoonan dollarin vahingonkorvauksiin 1:52
Sairaala jätti sideharson kuudeksi vuodeksi amerikkalaisnaisen vatsaan. Lukuisten komplikaatioiden myötä naisen jalka jouduttiin amputoimaan.

Lue myös:

    Uusimmat