Mainos

3 yleisintä syytä, joiden vuoksi miehet menettävät kiinnostuksensa naiseen

Miksi miehen kiinnostus sammuu yhtä nopeasti kuin alkaakin?

Tutustut mieheen, tapailette, viestittelette jatkuvasti, ihastut... ja yhtäkkiä miehestä ei kuulu enää mitään. Tapahtuu deittailumaailman termein niin kutsuttu "ghosting" – toinen ei vain enää vastaa yhteydenottoihin.

Mikä miehen kiinnostuksen sammuttaa? Elite Daily -sivuston Nick Bastion kertoo sivustolla miehen näkökulmasta, mitkä mahdolliset syyt saattavat saada aikaan sen, että mies päättää vain kadota maisemista.

Bastionin mukaan nämä kolme yleistä syytä kannattaa pitää mielessä, jos haluaa tapailun jatkuvan jatkossakin.

1. Sinulla on liikaa odotuksia

Oletko hypännyt suhteeseen täysillä täynnä ajatuksia siitä, millainen suhteenne on tulevaisuudessa? Oletko päättänyt lasten lukumäärän ja syyllistänyt miestä siitä, että sinun täytyy saada kaikki haluamasi, sillä muuten murennut?

Bastionin mukaan miehet vaistoavat taka-ajatuksesi, vaikka yrittäisit pitää ne piilossa. Lisäksi odotukset luovat otollisen tilaisuuden pettymiselle. Jos sinulla on paljon ajatuksia siitä, mitä kaikkea pitäisi tapahtua, jotta olisit onnellinen, et koskaan tule onnelliseksi, sillä suurilla odotuksilla ei ole tapana täyttyä.

Ratkaisu on unohtaa kaikki ajatukset tulevaisuuden tapahtumista ja elää hetkessä. Tässä ja nyt. Nauti siitä, mitä teillä on nyt, äläkä murehdi siitä, mitä kaikkea lisää pitäisi olla.

2. Ette sovi yhteen

Ette sovi yhteen, mutta mitä se edes tarkoittaa? Kenties seksuaalikemianne on kohdillaan, mutta ihmisinä olette täysin erilaisia.

Bastionin mukaan parisuhteelle pitää luoda vahva pohja, jonka päälle suhteen voi rakentaa. Vahva pohja rakentuu yhteensopivuudesta.

Mutta mitä yhteensopivuus merkitsee? Bastion toteaa, että kyse on siitä, että kaksi ihmistä pitää toisistaan sellaisina kuin he ovat. Kun he tutkivat arvojaan, ne ovat samanlaisia. Suhteenne soljuu luonnollisesti, mikään ei tunnu pakotetulta tai epämukavalta. Jos sinusta tuntuu, että sinun pitää esittää jotain muuta kuin olet, että hän pysyisi kiinnostuneena, ette todennäköisesti ole kovinkaan yhteensopivia.

3. Voit olla hänen seurassaan hieman turhankin rennosti

Bastion korostaa, ettei siinä ole mitään väärää, että ottaa rennosti toisen ihmisen seurassa. Hän sanoo, että se on jopa tärkeää terveen parisuhteen kannalta.

Mies kuitenkin toteaa, ettei se tarkoita, että olisi pakko käydä pissalla vessan ovi auki tai kävellä ympäriinsä välittämättä lainkaan ulkonäöstään. Hän toteaa myös, ettei se tarkoita sitäkään, että pitäisi olla koko ajan täydellisesti meikattuna tai käydä vessassa vasta, kun mies on jossain kaukana. Ratkaisu on jostain sieltä väliltä.

– Yritä nähdä edes vähän vaivaa. Älä ajattele, että vain koska olette nyt parisuhteessa, olisi aika lakata välittämästä itsestään, mies kirjoittaa.

Bastion kehottaa miettimään, miltä on näyttänyt ja kuinka on käyttäytynyt seurustelun alkaessa, ja säilyttämään osan siitä suhteessa myös myöhemmin. Jokaisia treffejä varten ei tarvitse valmistautua tuntikausia, mutta hitunen salaperäisyyttä on hyvä säilyttää, hän sanoo.

Mies luottaa myös positiivisuuden voimaan.

– Yritä olla onnellisin, paras itsesi ja huomaat, että rakkauselämäsi paranee.

Lähde: Elite Daily

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.