Varo! Tällaisiin miehiin haksahdat, kun olet ollut liian kauan sinkkuna

Ex-poikaystäväsi ja itsekäs hurmuri. Oletko sinä deittaillut näitä miehiä? 

Sinkkuus on opettavaista aikaa. Olet ehkä oppinut paljon siitä, mitä haluat, ja toisaalta taas, mitä et todellakaan halua. Olet saattanut aloittaa uuden harrastuksen ja ryhtynyt opiskelemaan.

Sinkkuus ja deittailu on myös aikaa, jolloin olet oppinut taatusti paljon myös parisuhderintamalta. Lukuisien treffien jälkeen olet muodostanut laajan käsityksen erilaisista miehistä. Olet taatusti huomannut, että kun olet ollut tarpeeksi kauan sinkkuna, haksahdat aina tietynlaisiin miehiin.

Tässä viisi esimerkkiä miehistä, joihin todennäköisesti olet sortunut. 

Ex-poikaystäväsi

Ex-poikaystäväsi on taatusti ensimmäinen vaihtoehto, joka alkaa hiipiä mieleesi pitkän sinkkukauden jälkeen. Jos te molemmat olette sinkkuja, niin miksi ei? Sehän olisi ainoastaan hauskaa.

Se olisi sinulle myös toinen mahdollisuus varmistaa, että teitte aikoinaan oikean päätöksen. Tapaamisenne jälkeen muistat kuitenkin hetkessä, miksi oikein erosittekaan. Ex-poikaystävä on erittäin yleinen haksahdus, johon lähes jokainen sinkku on joskus sortunut. 

Itsekäs hurmuri

Onko liian julmaa kutsua tätä miestyyppiä sosiopaatiksi? Itsekkäät hurmurit pitävät huolta siitä, että pidät heistä mahdollisimman lyhyessä ajassa. Hän kokkaa sinulle illallisia, ostaa kalliita viinejä ja lausuu kohteliaisuuksia. Sitten eräänä päivänä he vain yksinkertaisesti lopettavat suhteen ilman selityksiä.

He tarvitsivat siis ainoastaan pienen egoboostauksen, jolla he ainoastaan varmistivat oman viehätysvoimansa tehokkuuden. Tämän kaltaiset miehet ovat heitä, jotka ajavat naiset hulluiksi. 

Ikuinen opiskelijapoika

Tämä miestyyppi saattaa olla se kaikkein pahin, ja se johtuu ainoastaan siitä, ettei hän edes tajua omaa naiiviuttaan. Hän rakastaa olutta ja kavereitaan enemmän kuin mitään.

Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, miten aloittaa tai ylläpitää keskustelua, ja hänen urasuunnitelmansa ovat kyseenalaiset. Onnea vaan kaikille naisille, jotka uskoivat armeijan tai koulutuksen kasvattaneen pojista miehiä. 

Panttivanki-mies

Hän on henkilö, jonka kanssa suhde alkaa nopeasti muistuttaa pankkivankitilannetta. Hän kertoo pitävänsä sinusta, mutta hänellä ei ole aikomustakaan tehdä sinusta hänen tyttöystäväänsä. Hän hallitsee vapaa-aikaasi, eikä anna kenenkään muun viettää aikaa kanssasi, sillä hän haluaa omistaa sinut ilman sitoomuksia

Vaikka uskottelet itsellesi, että hän tulee joskus järkiinsä, hän ei tule. Älä siis tuhlaa aikaasi tämän kaltaisiin miehiin. 

Täydellinen, mutta ei sinulle

Nämä tapaukset ovat hyvin yleisiä. Hän näyttää paperilla täydelliseltä hyvine työpaikkoineen. Tulette hyvin toimeen ja teillä on hauskaa yhdessä.  Ainoa ongelma on, että et tunne häneen vetoa, vaikka kuinka yrittäisit.

Jos yrität pakottaa itsesi yhteen henkilön kanssa joka ei ole sinua varten, seurauksena voi olla katastrofi. Jos huomaat mahdollisuutta tällaiseen suhteeseen, lopeta se heti paikalla ja keskitä energiasi toisaalle.

+ Se Oikea

Olet varmasti kuullut, että se oikea kävelee vastaan juuri kun sitä vähiten odottaa. Se ei tule vastaan, jos vietät iltasi television parissa. Se ei tule vastaan, jos joudut juomaan itsesi humalaan ennen kuin uskallat lähestyä ketään tuntematonta.

Älä siis koskaan tyydy keneen näistä viidestä edellisestä viidestä, ennen kuin vastaan kävelee Se Oikea. Ja se ei tule pakottamalla. 

Miten suomalainen mies lähestyy naista baarissa? Humoristisella videolla kerrotaan, mitä mokia kannattaa välttää:

Lähde: Elitedaily

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja