Asiantuntija paljastaa sen kaikista yksinkertaisimman keinon pysyvään painonpudotukseen: "Paras tapa laihtua"

Näin syöt oikein 8:20
Tällaisia ovat yleiset – ja toisinaan väärät – uskomukset ruoka-aineista! Mihin sinä uskot?

Jos ravitsemusasiantuntijan pitäisi valita yksi ratkaiseva keino tehokkaaseen ja pysyvään painonpudotukseen, mikä se olisi?

Jokainen laihduttamista yrittänyt sen tietää: pysyvä kilojen karistaminen ei todellakaan ole helppoa. Oikotietä onneen ei ole valitettavasti olemassa, ja painon pudottaminen vaatii aina itsekuria sekä keholta että mieleltä.

Jos asiantuntijan pitäisi kuitenkin valita yksi tehokas keino onnistuneeseen ja pysyvään painonpudotukseen, mikä se olisi?

Lisää kasviksia ruokavalioon!

Popsugar-sivusto kysyi laillistetulta ravitsemusterapeutilta, mikä yksi tehokeino on paras tapa laihtua, ja vastaus oli yksinkertainen: syö enemmän kasviksia. Ravitsemusasiantuntija Leslie Langevinin mukaan tämä yksinkertainen keino antaa täydellisen tehostartin painonpudotusprojektille ja alat saavuttaa tuloksia.

Syy on Langevinin mukaan simppeli: kasvikset sisältävät pääsääntöisesti vain vähän energiaa ja hiilihydraatteja. Sen lisäksi ne ovat hyvin vesipitoisia ja niiden sisältämät kuidut auttavat pitämään sinut kylläisenä pidempään. Näin vältät myös ylimääräisen napostelun.

Aloita siis painonpudotusprojektisi pienellä muutoksella: kasvisten syönnin lisäämisellä. 

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat