Mainos

Asiakkaan sinnikäs toiminta paljasti kaupassa lapsia väijyneen miehen

Britanniassa on napattu lapsia vaaninut ja myymälässä salaa kuvannut mies. Mies saatiin kiinni kaupan asiakkaan valppaan toiminnan ansiosta. Asiasta kertoo Daily Mail.

47-vuotias Jane Gothard epäili 52-vuotiaan Mohamad Hatefin ottavan lapsista säädyttömiä kuvia Altonin kaupungissa sijaitsevassa myymälässä.

Pyysi useasti apua vartijoilta – turhaan

Rouva Gothardin epäilyt heräsivät ensimmäisen kerran, kun tämä näki miehen ottamassa kuvia myymälässä. Nainen teki ilmoituksen Hatefin toimista sekä kaupan vartijoille että poliisille.

Kun nainen näki miehen samoissa puuhissa uudelleen kaksi viikkoa myöhemmin, hän nappasi miehestä heti valokuvan ja pyysi vartijoilta apua.

Kun vartijat kieltäytyivät auttamasta, rouva Gothard seurasi Hatefia ulos kaupasta ja pidätteli tätä. Nainen suostutteli miehen palaamaan takaisin myymälään. Myymälästä paikalle hälytettiin poliisit.

Poliisia odottaessaan nainen huomasi miehen tuhoavan puhelimensa muistikorttia. Nainen pyysi jälleen apua vartijoilta, mutta turhaan. Kauppa on myöhemmin selittänyt tämän johtuneen siitä, ettei vartijoilla ole oikeutta takavarikoida miehen puhelinta.

Paljasti useita rikkomuksia

Kun poliisit lopulta saapuivat paikalle, selitti rouva Gothard näille epäilynsä. Poliisin tutkimuksissa selvisi, että epäilyille oli todellakin pohjaa. Tutkimusten perusteella Hatefia sai syytteen kaikkiaan 32 rikoksesta, jotka liittyvät alaikäisistä otettuihin sopimattomiin kuviin. Mies on tuomittu kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Rouva Gothard on saanut nyt poliisilta erikoiskiitoksen roolistaan miehen kiinniottamisessa. Hänelle on maksettu myös 500 punnan palkkio.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.