Asiakas tilasi vain vettä, mutta jätti 10 000 dollarin tipin: "Luulin, että joku vitsailee kustannuksellani"

7:52

Tarjoilijana työskentelevä opiskelija palveli tietämättään YouTube-hyväntekijää, ja sai sievoisen tipin jaettavaksi työkaveriensa kanssa.

VIDEO: Ammattina somettaminen.

Pohjois-Carolinassa sijaitsevan ravintolan tarjoilija yllättyi, kun asiakas oli jättänyt pöytään nipun sadan dollarin seteleitä. Seuraavaksi hän huomasi, että hänen reaktiotaan filmataan viereisestä pöydästä.

”Kiitos herkullisesta vedestä”

Alaina Custer oli aloittanut työvuoronsa Sup Dog -ravintolassa viemällä asiakkaalle vettä ja oli juuri menossa kysymään, haluaisiko tämä tilata ruokaa, kun huomasi, että asiakas oli jo lähtenyt, mutta jättänyt tipin.

Tipin viereen oltiin jätetty viesti ”kiitos herkullisesta vedestä”.

– En uskonut sen olevan totta. Nostin tipin käteeni ja se oli valtava kasa satasen seteleitä, tärisin ja kysyin “Mitä tämä on?”. Luulin, että joku vitsailee kustannuksellani, Custer kertoi The News & Observerille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viereisessä pöydässä kaksi miestä kuvasi tarjoilijan reaktiota, sillä tipin jätti YouTube-persoona Mr.Beast. Mr.Beastilla on YouTubessa liki 9 miljoonaa tilaajaa, ja hänellä on ilmeisesti usein tapana lahjoittaa rahaa tuntemattomille. Toistaiseksi Alaina Custerin tähdittämää videota ei oltu vielä ladattu Mr.Beastin tilille.

Tipit jakoon

Custer kertoo, että lähes kaikki Sup Dogissa työskentelevät ovat ”pennittömiä college-opiskelijoita”, joten hän päätti jakaa järjettömän suuren tipin kaikkien työkaveriensa kanssa.

– Olo oli niin siunattu, kun sain ne rahat. Saimme jakaa ne kaikkien kesken, mikä tulee auttamaan monia ihmisiä, Custer sanoo.

10 000 dollarin tipistä onneksi riitti jaettavaa kaikille työkavereille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja