Uusimmassa somehaasteessa ollaan ehdottoman anteliaita. Tarjoilijoita halutaan muistaa hyvästä työstä.
Ruokailu ravintoloissa on lisääntynyt, katso yllä oleva video!
Tippaamiseen eli juomarahan jättämiseen liittyvät tavat vaihtelevat paljon eri maissa. Vaikka suomalaisille tippaaminen on varsin tuntematon tapa, maailmalla se on paljon yleisempää.
Tavallisesti tippiä kuitenkin tulisi ravintolassa jättää noin 10–15 prosenttia laskun loppusummasta. Sosiaalisessa mediassa on kuitenkin nyt levinnyt trendi, jossa tippiä jätetään huomattavasti enemmän.
Independent kertoo "Tip the Bill Challenge" -nimellä kulkevasta haasteesta, jossa nimensä mukaisesti jätetään tippiä koko ruoan hinta eli 100 prosenttia laskun loppusummasta.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.