0:29

Mäkkärin autokaistan mikki jäi päälle – keskustelu tallentui videolle, joka leviää netissä: "Oletan, että Kuukauden työntekijä -palkinto menee hänelle"

Fox News kertoo McDonald'sin asiakaspalvelijan keskustelusta kuvatusta videosta, joka kerää miljoonia katselukertoja sosiaalisessa mediassa. 

Kukapa ei olisi joskus ollut todistamassa tilannetta, jossa radiojuontaja jättää mikin epähuomiossaan päälle, ja studiossa käyty keskustelu kantautuu taajuuksien kautta kuulijan korviin?

Tällainen tahaton vahinko saattaa tapahtua myös McDonald’sin autokaistalla.

Twitter-käyttäjä Someone’s An Idiot jakoi muutama päivä sitten Twitter-tilillään videon, jossa todistetaan keskustelua, joka ei ollut todellakaan tarkoitettu asiakkaiden kuultavaksi.

Miesasiakas oli ajanut McDonald’sin autoluukun tilaustolpalle tekemään tilaustaan, kun huomasi työntekijän mikin jääneen auki.

Autoluukulla ollut työntekijä oli aloittanut keskustelun, jota hän kävi mitä luultavimmin puhelimitse, sillä ainoastaan työntekijän puhe kantautui tilaustolpan kaiuttimista.

Työntekijä avautui ystävättärensä velasta

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Yllättäen työntekijä tuo keskustelussaan ilmi tuttavansa Brittanyn, jolle hän oli lainannut rahaa.

– Hän on yksi iso vitsi. Lainasin hänelle 20 dollaria, koska hänellä ei ollut varaa puhelinlaskuun, työntekijä selvensi keskustelukumppanilleen.

Nainen kertoo turhautuneena, kuinka hän oli joutunut kysellä rahojensa perään useita kertoja.

– Ja vihdoin eilen hän antoi minulle 10 dollaria takaisin. Sanoin hänelle, ettei hän voi lainata ihmisiltä rahaa, jollei sinulla ole varaa maksaa takaisin, nainen sanaili tuohtuneena.

Oli kuin mitään ei olisi tapahtunut

Kun Brittanyyn liittyvää turhautuneisuutta ja kirosanojen värittämää keskustelua oli käyty parin minuutin ajan, työntekijä huomasi mikin jääneen päälle.

– Voi p*ska. Anteeksi, että jouduitte odottamaan. Kuinka voin auttaa teitä, nainen kysyi kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Videolla miljoonia katselukertoja – katsojat repivät tilanteesta huumoria

Video on kerännyt vain muutamassa päivässä miljoonia näyttökertoja ja tuhansia reaktioita – puhumattakaan videon saamasta näkyvyydestä kansainvälisten medioiden palstoilla.

Kuten arvata saattaa, vahingoniloisimmat some-käyttäjät irvailivat asiakaspalvelijalle sattunutta mokaa.

– Da da da da da da. I'm love'n it, eräs hyräili brändin tunnuskappaletta ivalliseen sävyyn. 

– Aika ironista, että hän kutsuu jotakuta toista tyhmäksi ja sitten huomaa, että on puhunut mikkiin kahden minuutin ajan, yksi kommentoi viisastellen.

– Oletan, että Kuukauden työntekijä -palkinto menee hänelle, yksi kommentoijista uumoili.

– Nämä ovat niitä hetkiä, kun odottaminen ei haittaa, eräs totesi vahingoniloisena.

– Haha, mies teki tilauksensa kuin ei olisi kuullut mitään keskustelua, yksi huomioi huvittuneena.

Miten tarina jatkuu?

Kaikkein draamannälkäisimmät videonkatselijat vaativat saada tilannepäivitystä tapahtuneesta – jäihän asiakaspalvelijan keskustelu ikävästi kesken jättäen tarinaan juonellisesti merkittäviä aukkoja.

– Maksoiko Brittany koskaan toista kymppiä? Minun täytyy saada tietää, usea kysyi kiinnostuneena.

– ”Koska kuulin koko keskustelun, saan kaiketi tilaukseni ilmaiseksi”, eräs uumoili miesasiakkaan sanoneen työntekijälle.

Mutta, sattuuhan näitä – jopa Antti Rinteelle

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Twitter

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja