Mainos

Tarjoilija auttoi sairasta eläkeläistä – sydämellinen teko palkittiin ruhtinaallisesti

Yllä olevalla videolla näet, mitä mieltä päiväkotilapset olivat ravintolaruoasta.

Teksasilainen Evoni Williams, 18, oli työvuorossa Waffle House -ravintolassa, kun vanhempi miesasiakas tarvitsi hänen apuaan. Nuori ravintolatyöntekijä osoittikin, kuinka pienellä eleellä voi olla suuri vaikutus.

Tiskillä istuneella 78-vuotiaalla eläkeläismiehellä oli vaikeuksia leikata ruokansa, sillä hänen kätensä eivät toimineet kunnolla. Tilannetta todistanut Laura Wolf kirjoitti laajalle levinneessä Facebook-päivityksessään, että mies oli myös kiinni happilaitteessa ja hänellä oli hengitysvaikeuksia.

"Olen varma, että hänelle ele oli valtava"

Wolf kertoo, että Williams ei epäröinyt hetkeäkään, vaan otti miehen lautasen ja alkoi pilkkoa kinkkua asiakkaan puolesta.

– Tämä voi vaikuttaa pieneltä, mutta olen varma, että hänelle ele oli valtava, häkeltynyt Wolf kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Wolfin päivitykseen on reagoitu jo 140 000 kertaa, ja sitä on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja. Teinitytön sydämellisestä teosta myös uutisoitiin eri medioissa.

– Hän sanoi: "Minun käteni eivät toimi kunnolla." Hän tarvitsi minua leikkaamaan ruokansa. Ja minä tein niin. Se on jotain sellaista, mitä tekisin koska tahansa, Williams kertoi KHOU 11 -uutissivustolle.

Pienellä teolla valtava vaikutus teinitytön elämään

Päivityksen valtaisalla menestyksellä oli ällistyttävät seuraukset Williamsille. Ravintolassa opiskelurahoja tienaava Williams sai teksasilaiseen yliopistoon 16 000 dollarin stipendin, jonka La Marquen kaupunki hänelle lahjoitti.

Lisäksi maaliskuun 8. julistettiin kaupungissa Evoni "Nini" Williamsin päiväksi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ravintolatyöntekijän yksinkertainen ystävällisyyden ele nousee otsikoihin. Lue myös:  Pikaruokaravintolan työntekijä kerää ylistystä somessa: "Nöyrin teko, jonka olen ikinä nähnyt"

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja