Asiakas löi yllättäen taksikuskia ensin nyrkillä kasvoihin ja sitten vasaralla päähän Helsingissä – kuljettaja sai vakavan vamman ja joutui sairaalahoitoon

2:57
MTV Uutiset Live: koronan iskiessä taksikyydit loppuivat kuin seinään – näin taksikuski vertaa koronakriisiä 90-luvun lamaan

Poliisi tutkii viime torstaina Helsingissä tapahtunutta väkivallantekoa, jonka uhriksi joutui taksikuski, Helsingin poliisi tiedottaa.

Virkavalta sai hätäkeskukselta puolenyön jälkeen ilmoituksen, jonka mukaan taksissa oli syntynyt kahakka. Partio löysi tapahtumapaikalta tyhjänä olleen taksin.

Poliisille selvisi, että sekä kuljettaja ja matkustaja olivat poistuneet läheiseen rappukäytävään.

Taksinkuljettajan mukaan kyydin tilannut mies oli matkan aikana lyönyt häntä ilman syytä nyrkillä kasvoihin. Kuljettaja oli soittanut asiasta hätäkeskukseen.

Pakeni rappukäytävään

Puhelun jälkeen asiakas oli paennut paikalta, mutta kuski seurasi häntä rappukäytävään.

– Asiakas oli ottanut esille vasaran ja lyönyt sillä kuljettajaa päähän. Lisäksi asiakas oli pahoinpidellyt kuljettajaa nyrkein ja potkimalla. Taksin kuljettaja oli saanut vasaran pois mieheltä, ja hän oli onnistunut estämään miestä poistumasta rappukäytävästä, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Kuljettajan vointi oli jo heikentynyt, kun partio saapui paikalle. Hänet vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon. Uhri sai vasaran lyönnistä vakavan vamman pään alueelle.

Poliisin mukaan esitutkinta on vielä alkuvaiheessa. Virkavallan näkemyksen mukaan vaikuttaa siltä, että pahoinpitelyä ei edeltänyt riita vaan hyökkäys kuljettajaa kohtaan tapahtui äkillisesti ilman syytä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja