Mainos

Ärsyttääkö asuintoverin siivottomuus? Tässä yksi tapa ratkaista asia

Koomikon tempaus huvittaa somessa.

Kuulutko siihen ihmisjoukkoon, jonka on pakko tiskata teekuppi heti käytön jälkeen – vai saavatko tiskikasat odottaa viikonkin ennen kuin jaksat tarttua toimeen? 

Heitätkö vaatteet huoletta tuolille vai viikkaatko ne heti kaappiin?

Ihmiset ovat erilaisia ja erilaisia siisteystottumuksia on laidasta laitaan. Jos kuitenkin kaksi ihmistä eri ääripäistä asuvat yhdessä, saattaa yhteentörmäyksiä tulla. Tämän voi päätellä ainakin erään miehen twiittaamista kuvista, jotka kertovat karua kieltä kämppäkaverusten yhteiselämästä.

Koomikko nimeltä Justin Cousson sai todellakin tarpeekseen sotkuisesta kämppäkaveristaan. Mies on jättänyt ympäri kämppää viestejä, joissa ruotii asuintoverinsa elintapoja.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cousson kirjoittaa julkaisemiensa kuvien yhteydessä, että kyseessä on hänen passiivis-aggressiivinen taidenäyttelynsä.

Coussonin "taidenäyttelyssä" esillä olevat taideteokset ovat tavaroita, joita miehen kämppäkaveri ei ole siivonnut pois. Mies on kirjoittanut jokaisen näyttelyesineen yhteyteen esineitä kuvaavat tekstit sekä niille sunnitellut hinnat. 

Esimerkiksi juustoveitsellä on hintaa 500 dollaria. Sohvalle jätetyillä pahvilaatikoilla on puolestaan hintaa huimat 6000 dollaria. Myynnissä olisi myös "unohtunut, jääkaappiin pilaantumaan jätetty maito, jonka parasta ennen -päiväys on mennyt kauan sitten" , jonka saisi omakseen useilla sadoilla euroilla.

Taiteen rakastajia voi kiinnostaa myös "veitsi, joka on jätetty pöytätasolle silmiinpistävän etäisyyden päähän veitsitelineesta sen jälkeen, kun sitä on käytetty kerran avaamaan jäätelöpakkauksen sinetti".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cousson kertoo, että näyttely koostuu kokonaisuudessaan yli 30 esineestä, joita voi löytää niin olohuoneesta, keittiöstä kuin pesuhuoneestakin.

Lähteet: Mirror, Twitter

***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.