Kuka tekee näin kauppakasseille? Kuva tyttöystävän ruokaostoksista saa ihmiset raivon partaalle: "Jätä se!"

ruokaostokset
Shutterstock

Erään tyttöystävän tapa toimia ruokaostoskassien kanssa on saanut Reddit-käyttäjät raivon partaalle. 

Miestä kehotettiin "heittämään koko tyttöystävä ulos" sen jälkeen kun hän jakoi Reddit-palvelun "Lievästi ärsyttävää" -keskusteluketjuun kuvan naisen tavasta käsitellä ruokaostoksia.

Kuvasta näkyy, miten tyttöystävä on laittanut ostoskassit jääkaappiiin sellaisenaan, eikä ole purkanut sieltä ostoksia lainkaan.

– Tällä tavalla tyttöystäväni "purkaa ruokaostokset jääkaappiin", mies kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kuvan perusteella kauppakasseihin on jäänyt jääkaappiin kuulumattomiakin tuotteita, kuten suklaamakeisia. 

Kuva on kirvoittanut Redditissä kiivaan keskustelun ja sen alle kertynyt jo tuhansia kommentteja. Palvelun käyttäjät muun muassa pohtivat, miten yksi kuva voi tehdä ihmisen näin vihaiseksi, ja voiko laiskuus todella saavuttaa tällaisen tason.

– Ei ole muuta vaihtoehtoa, sinun on heitettävä tyttöystäväsi pihalle. Jätä se, Redditissä veisteltiin.

Monet ovat jakaneet “lievästi ärsyttävää” -keskustelulankaan myös omia verenpainetta nostavia kokemuksiaan puolisoistaan ja kämppiksistään.

– Vaimoni heittää roskat keittiön lavuaariin, vaikka roskis olisi kirjaimellisesti lavuaarin alla kaapissa.

– Minulla oli kämppis, joka laittoi myös ostokset pusseissa jääkaappiin ja unohti sitten, mitä oli ostanut. Hän ei koskaan katsonut, mitä pusseissa oli, vaan osti samat jutut uudestaan seuraavalla ostosreissulla ja antoi edellisten homehtua pusseissa.

Lähteet: News.com.au, Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!