Kuka tekee näin kauppakasseille? Kuva tyttöystävän ruokaostoksista saa ihmiset raivon partaalle: "Jätä se!"

Millainen käytös suututtaa ruokakaupan myyjän?

Erään tyttöystävän tapa toimia ruokaostoskassien kanssa on saanut Reddit-käyttäjät raivon partaalle. 

Miestä kehotettiin "heittämään koko tyttöystävä ulos" sen jälkeen kun hän jakoi Reddit-palvelun "Lievästi ärsyttävää" -keskusteluketjuun kuvan naisen tavasta käsitellä ruokaostoksia.

Kuvasta näkyy, miten tyttöystävä on laittanut ostoskassit jääkaappiiin sellaisenaan, eikä ole purkanut sieltä ostoksia lainkaan.

– Tällä tavalla tyttöystäväni "purkaa ruokaostokset jääkaappiin", mies kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kuvan perusteella kauppakasseihin on jäänyt jääkaappiin kuulumattomiakin tuotteita, kuten suklaamakeisia. 

Kuva on kirvoittanut Redditissä kiivaan keskustelun ja sen alle kertynyt jo tuhansia kommentteja. Palvelun käyttäjät muun muassa pohtivat, miten yksi kuva voi tehdä ihmisen näin vihaiseksi, ja voiko laiskuus todella saavuttaa tällaisen tason.

– Ei ole muuta vaihtoehtoa, sinun on heitettävä tyttöystäväsi pihalle. Jätä se, Redditissä veisteltiin.

Monet ovat jakaneet “lievästi ärsyttävää” -keskustelulankaan myös omia verenpainetta nostavia kokemuksiaan puolisoistaan ja kämppiksistään.

– Vaimoni heittää roskat keittiön lavuaariin, vaikka roskis olisi kirjaimellisesti lavuaarin alla kaapissa.

– Minulla oli kämppis, joka laittoi myös ostokset pusseissa jääkaappiin ja unohti sitten, mitä oli ostanut. Hän ei koskaan katsonut, mitä pusseissa oli, vaan osti samat jutut uudestaan seuraavalla ostosreissulla ja antoi edellisten homehtua pusseissa.

Lähteet: News.com.au, Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja