Asuisitko sinä tällaisen sotkun keskellä? Kämppäkaverin siivottomuuteen kyllästynyt nainen haki tukea somesta

Kämppäkaverin siivottomuuteen kyllästynyt nainen haki tukea Twitteristä.

Onko sinunkin kotonasi sotkuista? Aloita vaikka lavuaarin siivouksesta – katso ohjeet yllä olevalta videolta.

Elo kämppäkaverien kanssa voi toisinaan olla raskasta. Erilaiset rutiinit ja mielipiteet vaikkapa siivoamisen tärkeydestä voivat aiheuttaa kiistoja rauhallisimpienkin kämppisten välille.

Tämän on saanut huomata myös Twitter-käyttäjä Mah Jay, jonka siivoton kämppäkaveri uskoo nuoren naisen ylireagoivan jättämäänsä sotkuun. Ongelma piilee myös siinä, että Mah Jay on kämppäkaverinsa kanssa jumissa vuodeksi solmitun vuokrasopimuksen kanssa, joten Mah Jay ei voi vain ottaa ja lähteä.

Ylireagointia vai ei?

Niinpä Mah Jay päätti jakaa kuvat kämppiksensä siivottomuudesta Twitterissä ja pyysi muita käyttäjiä uudelleentwiittaamaan kuvat, jos ne olivat muidenkin mielestä liian sotkuisia, ollakseen "100-prosenttisen varma siitä, ettei ylireagoi".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen huomauttaa, että kämppäkaverilla on ruokaa lattiallaan, huone haisee ja siellä on ötököitä.

Twitterissä oltiin samaa mieltä

Twitter-käyttäjät tuntuivat todellakin olevan vahvasti sitä mieltä, että Mah Jayn kämppäkaveri todella oli siivottomuudessaan omaa luokkaansa. Kuvia on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja. Myös tykkäyksiä on kertynyt yli 70 000. Lukuisissa kommenteissa huoneen kuntoa kauhisteltiin.

Oman siisteytensä epäilijöille nuori nainen julkaisi kuvan omasta huoneestaan, joka kieltämättä vaikuttaa huomattavasti siistimmältä kuin kämppäkaverin jälkeensä jättämä sekasotku.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Mah Jay kertoo ottaneensa yhteyttä vuokranantajaan, mutta päätti lopulta majoittua isänsä luo toistaiseksi, vaikka joutuu samalla maksamaan vuokraa omasta kodistaan.

Lähteet: Twitter, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja