Mainos

Kahden lapsen äiti julkaisi kuvan likaisten vaippojen vuoresta – some tuomitsi: "Ällöttävää"

Tämä äiti halusi jakaa kuvansa perheensä aidosta elämästä. Kaikkia otokset eivät miellyttäneet.

Kahden lapsen äiti Jessa Seewald julkaisi Instagramissa kuvia asunnostaan. Kyseessä ei kuitenkaan ollut rustiikkityyliin sisustettu, valkea omakotitalounelma; Seewald halusi jakaa kuvia perheensä aidosta elämästä, ja päätyi julkaisemaan otoksia pölystä, likapyykeistä ja asunnon yleisestä kaaoksesta.

– Yli kuusi lastillista pyykkiä pinottuna vieraspedille... Voimmeko kaikki käyttää pienen hetken ja arvostaa sitä, että kyseessä on puhdas pyykki, Seewald kirjoittaa ykköskuvasta.

Kakkoskuvassa on sivupöytä, jolta ei ole pyyhitty pölyjä "ainakaan kuuteen kuukauteen". Seuraavassa on lapsen kuivunutta puklua; kuvista löytyy myös peilissä esiintyviä kädenjälkiä, vaippapinoja, leluja, likaisia astioita ja hellan ruokajäämiä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso se täällä.

Seewald kuvaa työn alla olevista askareista kertovaa listaansa loputtomaksi.

– Jotkut teistä voivat ajatella "hei, nyt, vie vain pari minuuttia pölyttää tai pyyhkiä peili". Tiedän, niin se viekin. Tänään mieleeni on muistunut, että sama pätee elämäämme kuuluvien pienten ihmisten tarpeisiin. Voisin ajatella "ei minulla ole aikaa juuri nyt". Mutta se vie vain pari minuuttia... Sieltä täältä. Pari minuuttia tässä, rauhatonta vauvaa halailleen. Pari minuuttia tuossa, tuutulauluja laulaen, kun taapero vajoaa uneen, Seewald kuvailee.

Hän myöntää, että sekä siivoaminen että lapsista huolehtiminen voivat onnistua samaan aikaan. Toisinaan pitää kuitenkin valita vain toinen.

– Muista vain, että mitkä tahansa projekti vie aikaasi ja huomiotasi tänään, älä unohda järjestää aikaa myös ihmisille ympärilläsi, Seewald sanoo.

"Olkaa kilttejä ja sanokaa minulle, että tämä on vitsi"

Seewaldin kuvat ja erityisesti niissä esiintyvät, käytetyt vaipat nostattivat älämölön sosiaalisessa mediassa. Moni piti kaaosta pelkästään merkkinä laiskasta äidistä ja sikamaisesta aviomiehestä, jolta ei heru apua kodinhoitoon. Osa kommentoijista uhkasi jopa ilmoittaa tilanteesta lastensuojeluun.

– Olkaa kilttejä ja sanokaa minulle, että tämä on vitsi. Ällöttävää, nimimerkki jesleni toteaa.

– Monilla ihmisillä on vaippoja käyttäviä lapsia... Se ei ole mikään syy.... Se on laiskuutta... Sanotko todella, ettet voi heittää vaippaa roskiin, kun pitelet lastasi hetken, ja pyyhkiä hiton pöytää, nimimerkki missmolly905 ihmettelee.

Seewald päätyi lopulta julkaisemaan toisen, tilannetta selittävän kuvan, jossa vakuutti, että vaippoja kerääntyi pöydälle rikkoutuneen vaipparoskiksen vuoksi, ja että kyseiset vaipat on jo viety roskiin.

Kritiikistä huolimatta moni vanhempi piti kuvia realistisina ja koki niiden vähentävän vanhemmuuteen liittyvää ahdistusta. Moni huomasi Seewaldin kuvista, ettei ole ainoa, joka elää kaaoksessa.

– Rakastan tätä julkaisua! Se saa minut tuntemaan oloni niin paljon normaalimmaksi taloni tilan suhteen, nimimerkki lawseyy sanoo.

– Tämä oikeasti on todellisuutta, kun sinulla on kaksi lasta, nimimerkki sydneyg_xo toteaa.

– Haha, sinun talosi on siistimpi kuin minun, ja minulla on vain 11-kuinen lapsi! Sinulla menee hyvin, äiti, nimimerkki iam_joonsmom toteaa.

Lähde: Littlethings.com, Instagram

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.