Omalaatuiset asuntokuvat herättävät hilpeyttä – näin huonoa kuvanmuokkausta et ole hetkeen nähnyt: "En voi lakata nauramasta tälle"

Ällöttävät kuvat englantilaisesta kodista – tässäkö kaikkien aikojen likaisin asunto? 0:20
Katso myös: Ällöttävät kuvat englantilaisesta kodista – tässäkö kaikkien aikojen likaisin asunto? Nämä kuvat puhuttivat vuonna 2018.

Asuntokuvat herättivät hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Ei ihme, että asuntoilmoitus onkin jo poistunut myyntisivustolta.

Los Angelesin Echo Parkissa myynnissä olevan kodin esittelykuvista tuli viraalihitti, kun televisiokäsikirjoittaja Caitie Delaney jakoi löytönsä muillekin, kertoo muun muassa Metro. Caitie julkaisi löytämästään myynti-ilmoituksesta pari kuvaa saatesanoin: "Saan hermoromahduksen näistä asuntoilmoituskuvista."

Vaikka kalifornialaiskodista otetut kuvat sinällään ovat ihan hyviä, niihin on kuitenkin lisätty jotain selvästi silmillä havaittavaa vilunkia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En voi lakata nauramasta tälle"

Kuvanmuokkauksen keinoin olohuoneeseen on laitettu mahtumaan selvästi tekaistun näköinen sohva,  joka ei yllättäen näy peilin kautta.  Keittiökuvassa voi puolestaan ihailla tai kauhistella Photoshopin keinoin lisättyjä  jakkaroita sekä kukkaruukkua. Tarkoituksena on oletettavasti ollut tehdä asunnon tyhjistä huoneista kotoisamman näköiset.

Sosiaalisen median käyttäjät ovat kuitenkin Caitien tavoin jääneet lähinnä hämmästelemään sitä, kuinka huonoa kuvanmuokkaus on tässä tapauksessa ollut. Naisen twiitillä onkin jo yli 50 000 tykkäystä.

– Tämä on mahtavin asia, jonka olen koskaan nähnyt, nauroi eräs kommentoija.

– Tarvitsen tämän lavastajan numeron, heitti toinen.

– Se [sohva] ei vain näyt peileissä siksi, koska se on tehty vampyyreista, pohti kolmas.

– En voi lakata nauramasta tälle, tunnusti yksi Twitter-käyttäjä.

Evening Standard tietää kertoa, että myynti-ilmoitus on poistunut Trulia-sivustolta, josta Caitie sen alunperin bongasi.

Lue uusimmat lifestyle-artkkelit.

Lue myös:

    Uusimmat