Popopopopo! Arja kohtasi "puheliaan" riekon hiihtolenkillään – katso hauska video naisen ja linnun hyväntuulisesta jutustelusta!

1:17
Katso videolta huvittava Riekon ja Arjan "keskustelu" hiihtoladulla!

80 ikävuotta lähestyvä Arja oli Sallassa tällä viikolla hiihtämässä, kun hänen eteensä tuli varsin puhelias riekko. Riekko ei ollut kuitenkaan uusi tuttavuus, vaan kyseisen riekon kanssa Arja on "jutustellut" ennenkin.

Arjan videossa näkyy, kuinka riekko tulee suksien päälle jutustelemaan. Arja kertoo riekon tulleen paikalle jo viime talvena, kevättalven aikoihin.

– Tämä riekkohan on tullut jo viime kevättalvena tänne. Kun hiihtelen ladulla, se tulee aina luokse. Se ei pelkää mitään: ei edes koiria tai moottorikelkkoja, Arja kuvaa.

Riekkopariskunnan "rouva" ei jutustele ihmisten kanssa

Kyseinen riekko on Arjan mukaan hiihtoladun luona tepastelevan riekkoparin "herra". Pariskunnan "rouva" ei tule ihmisten lähelle tai reagoi ihmisen puheeseen.

– Ei niitä riekkoja kovin paljon näe. Niitä on kaksi, mutta toinen, mielestäni rouva, ei tule lähelle.

Oletko kiintynyt tähän riekkoon?

– Kukapa ei olisi? Arja nauraa.

Arja sanoo, että luontokuvaajakin oli käynyt kuvaamassa riekkoa. Kun Arja julkaisi riekkovideon Facebookiin, riekosta on tullut kyselyjä ulkomailta asti.

Arja on ahkera hiihtäjä – luonnossa näkee kettuja ja lintuja

Arja kertoo olevansa jonkinlainen luontoharrastaja.

– Eipä täällä muuta ole. Kulttuuririennot ovat kaukana. Olen pian 80-vuotias ja jatkoin eläkkeelle jäämisen jälkeen osa-aikatöitä, jotta mieli pysyy virkeänä.

Hänestä olisi hienoa nähdä metsässä vielä joku päivä karhu. 

– Olen nähnyt kettuja ja lintuja. Karhuja olen odottanut pitkään, mutta vielä ei ole karhua sattunut eteen, Arja tuumii.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja