Anu Sinisalo tanssikisasta: Pyllähdyksiä saattaa olla luvassa

Näyttelijä Anu Sinisalo suhtautuu edessä oleviin tanssiviikkoihin kunnianhimoisesti.

Näyttelijä Anu Sinisalo, 48, nähdään syksyllä kisaamassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Nainen kertoo odottavansa edessään olevaa koitosta innolla.

– Nautin haasteista ja pidän tanssimisesta, Sinisalo kertoo motiiveistaan lähteä mukaan tanssimittelöön. 

Vaikka kyseessä on leikkimielinen kilpailu, Sinisalo toivoo pärjäävänsä ohjelmassa pitkälle. Vahvuudekseen nainen nimeääkin heittäytymisen.

– Sunnuntaisin mennään syyteen tai saveen. Puolitoista minuuttia vedetään täysillä ja katsotaan sitten, mitä tuli tehtyä, Anu toteaa.

Naisen tanssitausta on suppea, joten parketin valloittaminen täytyy aloittaa pienin askelin. 

– Olen töideni puolesta ollut mukana esimerkiksi musikaaleissa ja käynyt heilumassa satunnaisilla zumbatunneilla, mutta aika kylmiltään tähän lähdetään.

– Olen siinä mielessä kaikkiruokainen olen käynyt lavatansseissakin kokeilemassa humppaa ja valssia, mutta enemmän olen sellainen yksinäinen joraaja. Paritanssit ovat eri asia kuin yksikseen tanssilattialla hytkyminen, nainen naurahtaa.

Mieleenpainuvin muisto yleisön edessä pyörähtelystä liittyy teatterinlavalle ja revyyhyn, jossa kärrynpyöräksi tarkoitettu sulava liike muuntautui yllättäen pyllähdykseksi.

– Eli pyllähdyksiä saattaa olla luvassa. Mutta tykkään ottaa haasteita vastaan, ja tää on mulle aikamoinen haaste. Musta tuntuu, että mun toinen puoli ei aina keskustele toisen puolen kanssa, Anu nauraa.

Lisäksi nainen kertoo olevansa luoteeltaan kärsimätön joten turhautumista voi olla odotettavissa, mikäli askeleet eivät heti ala sujua. Kunnianhimo tanssinkin suhteen voi kuitenkin auttaa Sinisaloa keskittymään vaativimpien askelsarjojen koetellessa hermoja.

– Luvassa on varmasti paljon kärsivällisyysharjoitusta! Haluan kuitenkin oppia mahdollisimman paljon kaikkea – olen siinä mielessä tosi ahnas ja utelias. Olen sen verran kunnianhimoinen, että jos lähden johonkin mukaan, lähden siihen tosissani. En tahdo tehdä asioita vasurilla.

Tanssii Tähtien Kanssa 14. syyskuuta 2014 alkaen MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat