Antti Tuisku ja Erika Vikman laittavat hynttyyt yhteen UMK-finaalissa – Vikmanin julkaisema kuva sekoitti somen täysin: "Wau, mitkä asut"

4:17
Nämä artistit kisaavat Uuden Musiikin Kilpailussa – luvassa jymy-yllätyksiä!

Suosikkiartistit esiintyvät yhdessä lauantain UMK-finaalissa. 

Suosikkipoppari Antti Tuisku hyppää vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailun juontajan saappaisiin.

Lauantaina 20. helmikuuta nähtävä finaali starttaa vauhdikkaasti, kun suursuosiossa olevat Erika Vikman ja Antti Tuisku esiintyvät yhdessä.

Vikman paljasti asian Instagram-tilillään. Kuvassa artistit poseeraavat hyvin dramaattisissa tyyleissä. Päällään heillä on ihoa paljastavat, mesh-kankaiset paidat.  

 – SYNTINEN ON IRTI JA PETO ON PÖYDÄLLÄ, Vikman aloittaa kuvansa yhteyteen julkaistun kirjoituksen, jossa sekoittaa artistien hittibiisit keskenään.

– Mä ja Antti Tuisku avataan UMKfinaali ensi lauantaina klo 21:00. Älytöntä nousta takaisin UMK-lavalle ja vielä suomipopin kunkun rinnalla. Eli ihan hyvät synttärit tiedossa. Kuka meinaa katsoa?! Vikman jatkaa kirjoituksessaan.

Artistien fanit ovat ottaneet yllätysuutisen iloisesti vastaan.

– No nyt on kova.

– Siis wau mitkä asut. Anatude. Tarkoitus on katsoa.

– Toi päähine! Överi

Tuisku teki räjäyttävän paluun vuonna 2015 Peto on Irti -biisillään. Paluunsa myötä artistin musiikki ja esiintyminen vaihtui rohkeammaksi ja omintakeisemmaksi.

Vikman puolestaan karisti tangokuningattaren pölyt ja teki säväyttävän uudelleentulemisen viime vuoden UMK-finaalissa Cicciolina-kappaleella. Myöhemmin samana vuonna ilmestynyt Syntisten pöytä -kappale keikkuu paraikaa radiolistojen kärjessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja