Antti Luusuaniemen perheessä nautitaan vauva-arjesta: "Ihana huumorimies sieltä tuli"

1:38
Näyttelijä Antti Luusuaniemi perusti kotimaisen elokuvafestivaalin - näin Red Carpet syntyi

Näyttelijä Antti Luusuaniemi toimii elokuvapomona ja luotsaa leffafestaria. Näyttelijäntyötkään eivät ole jäämässä taka-alalle, vaikka kotona on neljän kuukauden ikäinen poikavauva.

Red Carpet -festarin taiteellisella johtajalla Antti Luusuaniemellä on monta rautaa tulessa. Kotonakin eletään uudenlaista vaihetta, kun perheen arkeen tuo mausteensa neljän kuukauden ikäinen poikavauva. Luusuaniemi kertoi Red Carpetin ohjelmiston julkistamistilaisuudessa, että vauva-arki on sujunut hyvin.

– Ehkä sitä näin vanhempana arvostaa eri tavalla. Ihana huumorimies sieltä tuli, Luusuaniemi pohti MTV Uutisille.

41-vuotiaalla näyttelijällä on 15-vuotias tytär Ella aiemmasta suhteestaan. Myös hänen ja nykyisen puolisonsa Lili Ermezein ensimmäinen yhteinen lapsi Luna on hänkin jo 8-vuotias. 

– He ovat ottaneet pikkuveljen aivan omakseen ja haluavat koko ajan pitää sylissä ja hoivata häntä, Luusuaniemi hymyilee.

Kun Luusuaniemi julkisti iloiset perheuutiset viime vuoden lopulla, hän kirjoitti Instagramissa toivovansa, että 2021 on se vuosi, kun voimme jälleen vapaasti tavata rakkaitamme. Toive on alkanut käydä toteen, sillä uutta tulokastakin on voitu esitellä vähitellen jo muillekin sukulaisille.

Juhannuksen korvilla suunnitelmissa on matkata vaimon kotikulmille Unkariin, kun Luusuaniemikin aloittaa lomansa. Unkarissa olevat sukulaiset ovat saaneet poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta tutustua pieneen poikaan jo pian tämän synnyttyä.

– He ovat lääkäreitä ja olivat saaneet rokotteet, ja pääsivät Suomeen, kun poika syntyi, hän kertoo appivanhemmistaan.

Luusuaniemi nimitettiin pari vuotta sitten Nelosen kotimaisen elokuvan päälliköksi. Lisäksi hän luotsaa Red Carpetia ja lukeutuu muun muassa Helsingin Töölössä sijaitsevan kulttuurikeskus Korjaamon omistajiin. Hän kuitenkin näyttelee koko ajan säännöllisesti.

Luottomiehen kolmas kausi saatiin juuri valmiiksi ja se tulee marraskuussa. Sarja on ollut todella suosittu ja odotan sitä innolla. En ole missään tapauksessa jättämässä näyttelijäntöitä taka-alalle, myös Syke-sarjaa tähdittävä Luusuaniemi korostaa.

Hänen hahmonsa sydänkirurgi Max Hansson nähdään myös odotetussa Syke-elokuvassa, joka kuvattiin jo viime kesän lopulla. Luusuaniemen iloksi elokuva esitetään ensimmäisen kerran Red Carpetissa.

– Olen ollut sarjassa alusta asti mukana, levittäjänä rahoittanut elokuvan ja kun ensi-ilta on omilla festareilla, niin onhan se hienoa, hän iloitsee.

Näyttelijän mukaan fanit eivät sotke häntä roolihahmoihinsa, vaikka Sykkeen Max Hansson ja Luottomiehen Tommi Mäkinen-Renwall ovat rakastettuja hahmoja. Mies itse mainitsee vielä vielä kolmannen roolin, josta hän itse nautti valtavasti.

M/S Romanticin Kaide oli selvästi semmoinen, joka liikutti ihmisiä. Sitä oli niin ihanaa tehdä! Sai näytellä ihan kunnolla.

Red Carpet -festari Hyvinkäällä 26.-29. elokuuta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja