Antti Luusuaniemestä tulee jälleen isä – paljasti asian julkaisemalla Lili-vaimostaan upean raskauskuvan

7:54
Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen: Tällainen on täydellisen joulun resepti

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. 

Suosikkinäyttelijä Antti Luusuaniemestä, 41, tulee jälleen isä. Mies paljasti asian Instagram-tilillään, kun hän julkaisi Lili-vaimostaan upean kuvan. 

Kuvassa Lili poseeraa sivuttain kameralle, josta paljastuu pyöristynyt vauvavatsa. Hän on pukeutunut upeaan, lohenpunaiseen leninkiin. 

–  Olen siunattu siitä, että saan jakaa elämäni Lilin kanssa ja olen niin kiitollinen perheelleni. Me saamme uuden perheenjäsenen vuoden 2021 alussa. Olen varma, että joulu on hyvin erilainen meille kaikille. Meillä kaikilla on varmasti toive siitä, että vuonna 2021 on se vuosi, kun voimme jälleen vapaasti tavata rakkaitamme, Luusuaneimi kirjoittaa. 

Ilouutinen on kerännyt kommenttitulvan. 

– En kestä!!!!! Niin ihanaa! Paljon onnea rakkaat, näyttelijä Minka Kuustonen onnittelee. 

Pariskunta kertoi MTV Uutisille vuonna 2014, että rakastuivat vuonna 2010 Lilin kotimaassa Unkarissa, kun mies oli ollut kuvaamassa siellä liettualaista elokuvaa. 

– Olin Budapestissa työkeikalla, kun minulle tarjottiin keikkaa mainoksessa. Lili oli töissä kyseisessä mainostoimistossa, ja siitä se lähti. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, Antti muisteli tuolloin. 

Lili muutti pian Antin perässä Suomeen. Naimisiin he menivät vuonna 2012. Muutama vuosi sen jälkeen syntyi tytär Luna. Luusuaniemellä on 9-vuotias Ella-tytär hänen edellisestä avioliitosta.

Luusuaniemi muisteli viime joulun tienoilla pettymysten joulua. 

 Luusuaniemi kertoi muutaman vuoden takaisesta sattumuksesta, jolloin kaikki ei mennyt ollenkaan suunnitelmien mukaan. Juhlimaan oli kutsuttu Luusaniemen vanhempien lisäksi myös Lilin perhe Unkarista.  

– Esimerkkinä vaimon perhe ja minun vanhempani, kun vietimme joulua yhdessä pari vuotta sitten. Olimme menossa Johanneksenkirkkoon, vaimo oli ostanut liput sinne konserttiin tapaninpäiväksi. Kun saavuimme paikalle, kirkko oli aivan pimeänä. Kävi ilmi, että konsertti olikin 26. marraskuuta. 

– Siinä piti hetki miettiä. Oli ostettu kaksikymmentä lippua. Siellä konsertissa oli sitten kaksikymmentä paikkaa tyhjänä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja