Anton Lundell ja Aleksander Barkov säkenöivät NHL-kaukalossa, suomalaistulokas sai vuolaat kehut – "Hänessä on sitä jotain"

Florida Panthersin suomalaiskaksikko Aleksander Barkov ja Anton Lundell olivat hyvässä iskussa, kun Florida kaatoi Detroit Red Wingsin 6-2-lukemin.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Florida-kapteeni Barkov, joka saalisti ottelussa kolme syöttöpistettä.

Tuloskauttaan pelaava Lundell jatkoi niin ikään vahvoja otteitaan NHL:ssä, kun hän iski kiekon kahdesti Detroitin verkkoon. Lundellin ensimmäinen maali syntyi onnekkaasti, kun hänen syöttöyrityksensä pomppi Detroit-pelaajan mailasta rysään.

Toisen osuma syntyi lähes samoilta jalansijoilta, mutta tällä kertaa Lundell toimitti kiekon maaliin Detroit-vahti Alex Nedeljkovicin kypärän kautta.

20-vuotiaan Lundellin tulokaskausi on ollut sensaatiomainen. 51 ottelussa 38 pistettä tehnyt suomalaistähti on noussut yhdeksi voittajaehdokkaaksi kauden parhaalle tulokkaalle jaettavaan Calder Trophyyn.

– Mikään ei oikein enää yllätä minua tässä nuorukaisessa. Hän oli erinomainen koko pelin. Tätä melkeinpä odottaa häneltä. Hänessä on sitä jotain, Floridan päävalmentaja Andrew Brunette ylistää.

Lue myös:

    Uusimmat