Antin perunasalaatti

5 annosta

  • Ainekset:
  • 12 keskikokoista kuorineen keitettyä perunaa (esim. siikli )
  • 3 punasipulia
  • 4 suolakurkkua
  • 1 dl kaprista
  • 5 dl majoneesia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • musta ja valkopippuria myllystä
  • pinnalle merisuolaa (Maldon)

Valmistusohje:

Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit. Kuutioi suolakurkut ja hienonna puolet kapriksista. Nosta lautaselle kaksi ruokalusikallista majoneesia ja tasoita. Lisää päälle osa sipulirenkaista ja puolet kapriksista. Lado lisää perunaviipaleita ja suolakurkkukuutiot. Lisää loput sipulirenkaat, kaprikset ja asettele loppu majoneesi keskelle.

Koristele tuoreella kirvelillä. Rouhi päälle pippureita ja Maldon-suolaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja