Anssi Kela yllättää – pyörsi päätöksensä levyn julkaisusta

Laulaja Anssi Kela on solminut levytyssopimuksen The Fried Musicin kanssa.

Muusikko Anssi Kela on aiemmin todennut, että hän ei halua enää levy-yhtiön leipiin. Sen sijaan Kela suunnitteli julkaisevansa musiikkiaan itse.

Nyt hän on kuitenkin pyörtänyt päätöksensä, sillä The Fried Musicin kanssa levytyssopimuksen tehnyt Kela julkaisee levy-yhtiön kautta uutta musiikkia ensi vuonna.

– Tämän levy-yhtiön tarjoama yhteistyö muutti mieleni. Olen innoissani päästessäni työskentelemään uuden ja nälkäisen levy-yhtiön kanssa, jonka ihmiset ovat kuitenkin kokeneita ja erinomaisen päteviä. Sekä artistia että levy-yhtiötä ajaa eteenpäin valtava näyttämisen halu ja into tehdä asioita isolla suuttimella, Anssi Kela puntaroi.

The Fried Musicin toimitusjohtaja Niko Tähtinen on mielissään tilanteesta.

– On mahtavaa kun saimme yhden suomen suosituimmista artisteista levy-yhtiöömme! Olemme erittäin otettuja tästä mahdollisuudesta.

Moninkertaista platinaa soolouransa ensimmäisillä albumeilla myynyt Anssi Kela nousi takaisin parrasvaloihin usean vuoden levytystauon jälkeen viimeisimmällä Anssi Kela -nimisellä albumillaan.  Albmin Levoton tyttö -hitistä tuli Suomen radioiden soitetuin kappale vuonna 2013.

Kelalta on luvassa uutta materiaalia jo alkuvuodesta 2015. Levyn ensimmäinen single julkaistaan tammikuussa ja uusi albumi maaliskuussa.    

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja