Anonyymi multimiljonääri haluaa järjestää yksityissaarella pelin, jossa voittaja on se, joka pärjää taisteluissa loppuun asti – etsii nyt pelille suunnittelijaa

Miljonäärien kauppapaikka hushus.comissa on kiinnostava työpaikka tarjolla. Anonyymi multimiljonääri haluaa järjestää yksityisellä saarella pelin, joka on sekoitus airsoftpelaamista ja videopelejä.

Tarjolla on noin 45 000 punnan sopimus sille, joka suunnittelee 100 hengen kesken pelattavan kolmipäiväisen kilpailun.

Kilpailun voittajalle on tarjolla 100 000 puntaa. Hänen täytyy vain taistella airsoft-asein kolme päivää 12 tuntia päivässä sataa muuta vastaan palkkiosta.

Viimeinen selviää voittajaksi

Tämänkaltaista tiputuspeliä kutsutaan Battle Royale-peliksi. Virtuaalisessa pelimaailmassa pelityyppi on yleistynyt lähivuosina.

Pelissä tietyllä alueella taistelevat pelaajat aloittavat usein vähin varustein, keräävät niistä maastosta tai toisilta kilpailijoilta ja tiputtavat toisiaan.

Elossa selvinnyt voittaa.

Esimerkiksi suositun Fortnite-pelin Battle Royale-versiossa sata pelaajaa pelaavat selviytymisestä saarella.

Suunnitteilla olevassa pelissä ei sentään oikeasti teilata ketään, vaan osallistujat varustautuvat airsoft-asein ja kosketusherkällä suojavarustuksella.

12 tunnin pelaamisen välillä myös leiriydytään ja levätään.

1 500 punnan päiväpalkka

Kuuden viikon aikana työpaikkaan valittu tienaisi 1 500 puntaa päivässä. Pelin suunnittelijalta odotetaan kokemusta suuren luokan tapahtumatuotannosta ja lavastuksen suunnittelusta.

Suunnitteljan tulisi huolehtia pelaajien varusteluista ja aseistuksesta sekä siitä, että osallistuminen on turvallista.

Ilmoituksen mukaan huoltomiehet, lääkärit ja turvallisuuden kannalta tarvittavat ammattilaiset tulevat olemaan paikalla tarpeen vaatiessa.

Suunnittelija myös matkustaisi saarelle tutustumaan maastoon. Nettisivusto ei kerro, missä saari sijaitsee.

HushHus.com-sivuston perustaja Aaron Harpin kertoo ilmoituksessa peliä suunnittelevan miljonäärin olevan Battle Royale-pelien fani, joka haluaa tehdä pelistä todellisuutta mahdollisimman turvallisella tavalla.

– Jos kilpailu on menestys tänä vuonna, hän haluaa tehdä siitä kehittyvän, vuosittain järjestettävän tapahtuman.

Kilpailun suunnittelijaksi voi hakea täältä.

Lue myös:

    Uusimmat