Anne Kukkohovi: En tee koskaan virheostoksia!

Pitkän mallinuran tehnyt yksityisyrittäjä Anne Kukkohovi paljasti Tyylitunnustuksia-ohjelmassa juontaja Jani Toivolalle oman tyylinsä saloja. Anne muun muassa paljasti, ettei tarvitse makutuomaria mukaansa vaateostoksille.

Suomen Huippumalli Haussa -ohjelman juontajanakin tunnettu Anne Kukkohovi uskoo, ettei tyylillä ole mitään tekemistä muodin kanssa.

– Tyyliä näkee ihmisillä, jotka tuntevat omat hyvät ja huonot puolensa sekä pystyvät ja osaavat korostaa niitä asioita, Anne selittää.

– Tyyliin tarvitaan myös tietynlainen visuaalinen silmä, että pystyy pukeutumaan innostavasti. Klassinen tyyli on sitten vielä oma tyylinsä.

Monen tyylin nainen

Anne myöntää oman tyylinsä olevan ailahtelevainen. Tämän hän uskoo johtuvan luonteestaan, joka ei sekään ole kovin tasainen.

– Minulla on varma maku ja tiedän kaupassa tasan, mitä haluan. En ymmärrä sitä, että joku tarvitsee makutuomaria vaatekaupassa. Itse en tee virheostoksia ikinä, Anne sanoo jämäkästi.

Tästä huolimatta Annen tyyli ei suinkaan ole yksinkertainen, vaan kaunotar leikittelee erilaisilla vaatteilla.

– Minulla on monta eri tyyliä, Anne huomioi.

Naisellista pukeutumista

Annen tyylin avainsana on laatu, ja Anne panostaakin laatuun koko ajan enemmän ja enemmän. Tämä tarkoittaa sitä, että hän voi kuitenkin ostaa vaatteita harvemmin.

Myös naisellisuus näkyy vahvana Annen pukeutumisessa. Naisellisuuttaan Anne korostaa muun muassa korkeina korkoina.

– Pidän siitä, että näytän naiselta., Anne perustelee.

Anne kertoo tyylinsä muuttuneen parempaan vuosien aikana. Varsinkin mallin hommat ovat jalostaneet Annen tyyliä selkeämmäksi.

– Aiemmin tyylini oli liian kokeileva, kaikki piti ympätä samaan asuun, Anne kertoo nuoruusvuosistaan.

Annen tyylivinkit

– Mieti, mistä pidät: mistä ruoasta, mistä elokuvista… Oma tyyli rakentuu kaikista niistä asioista.

– Huomioi, millainen vartalo sinulla on, minkä värinen iho ja millaiset hiukset. Näin sinun on helpompi valita itsellesi sopivia vaatteita

– Älä pukeudu liian tiukkoihin vaatteisiin. Käy vaikka ompelijalla katsomassa, minkä kokoinen olet. Liian kireät arkivaatteet tekevät hallaa vartalollesi.

Kuvat: MTV3

AVA

Tyylitunnustuksia AVAlla joka torstai klo 18.30

Katso kuvia Annen vaatekaapin aarteista!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja