Anna ystävänpäivän näkyä sängyssäkin

Anna helmikuussa vietettävän rakkaudentäyteisen ystävänpäivän näkyä myös makuuhuoneen puolella: vaihda sänkyysi ihanan romanttiset lakanat, joiden väliin kelpaa kellahtaa.

Helmikuun 14. päivä on omistettu ystävyyden ja rakkauden hehkuttamiselle. Mikä olisikaan parempi syy juhlia! Piristä siis pitkää talvikautta antamalla ystävänpäivän näkyä myös kotisi sisustuksessa.

Romanttinen meininki sopii etenkin makuuhuoneeseen, jossa rakkauteen sopivan tunnelman loihtiminen on myös varsin helppoa: homman voi aloittaa vaihtamalla sänkyyn ihanat uudet lakanat.

Finlaysonin lakanamallistoon paluun tehnyt Taimi-kuosi miellyttää juuri romantikkojen silmää. Raikkaan pinkin värinen kuosi sopii täydellisesti ystävänpäivään – oli se sitten vaihdettu omaksi iloksi taikka annettu lahjaksi sydänystävälle.

Myös Muumien sydämellinen kanssakäyminen sopii loistavasti ystävänpäivän henkeen. Esimerkiksi Rakkausmuumi-pussilakanasetti sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, eivätkä ystävät ja muut omat kullannuput varmastikaan pahastu saadessaan lahjaksi vaikkapa Muumi-pyyhkeitä.

(MTV3)
Lähde: Finlayson
Kuvat: Finlayson

Lue myös:

    Uusimmat