Anna Puun epäonni jatkuu – joutuu perumaan lisää keikkoja

Suosikkilaulaja Anna Puu joutui jättämään lavan viime lauantaina vain yhden kappaleen jälkeen. 

Anna Puu oli viime lauantaina keikalla Jyväskylän Lutakossa. Keikka jäi kuitenkin vain yhden kappaleen mittaiseksi, kun laulaja joutui poistumaan lavalta itkien.

Anna Puuta vaivasi sitkeä flunssa, ja hän pahoitteli asiaa sosiaalisessa mediassa sunnuntaina. 

– Kaikki eilen Lutakkoon saapuneet ihanat ihmiset: mä oon maailman eniten pahoillani ja surullinen siitä, että jouduin toistamiseen tuottamaan teille pettymyksen. Mä jotenkin loppuun asti kuvittelin, että pystyisin samaan taikatemppuun kuin edellisenä iltana Seinäjoen Rytmiksellä, missä kaikki rohdot, keikka-adrenaliini ja energia sai äänen toimimaan, hän kirjoitti Instagramissa. 

– Mun ei ollut tarkoitus pompottaa teitä paikalle turhan takia, mutta järjettömän itsepäisyyden ja luovutushaluttomuuden takia teille monelle koitui turhaa säätöä eilisen illan takia ja pyydän sitä mitä nöyrimmin anteeksi.

Anna Puu on joutunut perumaan myös ensi torstain konsettinsa Turun Linnateatterissa. Linnateatteri tiedottaa asiasta Facebookissa. 


Anna Puun korvaajana nähdään Veeti Kallio. Linnateatteri lupaa päivityksessään, että Anna Puu nähdään lavalla vielä tämän kevään aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat