Paparazzikuvat paljastivat muhkean raskausvatsan – Anna Kournikova ja Enrique Iglesias: Vauva tulossa!

Tennistähdellä ja laulajalla on entisestään 2-vuotiaat kaksoset Nicolas ja Lucy.

Venäläiselle tennistähdelle Anna Kournikovalle ja espanjalaislaulaja Enrique Iglesiakselle on tulossa perheenlisäystä, kertoo espanjalaislehti ¡HOLA!.

Lehti julkaisi Miamissa veneilemässä olleesta julkkisparista paparazzikuvia, jotka paljastavat, että 38-vuotiaan Kournikovan raskaus on edennyt jo niin pitkälle, että lapsen ounastellaan syntyvän jo talven tai kevään aikana.

Yksityisyydestään aiemminkin tarkkana ollut pariskunta ei ole itse vahvistanut vauvauutisia.

Iglesiaksen Escape-kappaleen musiikkivideon kuvauksissa ensimmäistä kertaa tutustunut näyttävä pariskunta on pitänyt yhtä jo vuodesta 2001. Vuonna 2016 he paljastivat olevansa naimisissa.

Lapsi on pariskunnan kolmas. Kournikova ja Iglesias pitivät myös tennistähden edellisen raskauden todella visusti, muistuttaa Daily Mail.

Pariskunnan kaksoset Nicolas ja Lucy syntyivät joulukuussa 2017 ja pari onnistui salaamaan iloisen perhetapahtuman siihen asti, kun kaksoset syntyivät.

Fanit ovat kuitenkin saaneet nähdä muutamia kuvia kaksosista, kun vanhemmat ovat julkaisseet niitä harvakseltaan Instagram-tileillään.

Edellisen kerran Kournikova julkaisi vauhdikkaan videon lapsistaan uuden vuoden kunniaksi.

– Se on yksi maailman parhaista tunteista, yksityiselämästään vaitonaisen Iglesiaksen on kuitenkin kerrottu kommentoineen isyyttä.

Hän tunnusti kuitenkin muuttaneensa tapojaan vastuullisempaan suuntaan.

– Ajan hitaammin, ja mietin typeriä juttuja useampaan kertaan ennen kuin todella teen niin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja