Anna Eriksson duetoi megatähti Sealin kanssa

Yli 15 miljoonaa albumia myynyt megatähti Seal duetoi uudella levyllään laulaja Anna Erikssonin kanssa. Sealin ja Annan duettokappale on nimeltään "You Get Me" ja se esitetään "Seal 6: Commitment" -nimisellä levyllä.

Anna Eriksson kertoi Radio Novan Aamun Radiolle, miten hän tuli valituksi Sealin duettokumppaniksi.

- Varmasti sen tähden, koska tein sen englanninkielisen Garden of Love -levyn. Se oli alun perin hyvin tärkeä pointti tässä koko hommassa. Sitten kävi niin, että Mark Fry Warnerilta kysyi, että haluaisinko mä mahdollisesti laulaa Sealin kanssa. Ja olin tietenkin valmis, Eriksson nauraa.

Seuraavassa vaiheessa Anna Erikssonin lauluja lähetettiin Amerikkaan.

- Lauluni kuulostivat heidän mielestään hyviltä ja niistä innostuttiin, Anna kertoo.

Anna valikoitui harvalukuiseen duettokumppaneiden joukkoon tiukan seulan läpi - useiden muiden Euroopan maiden duettoehdokkaat eivät seulaa läpäisseet.

- Näin mä kuulin, että siellä oli ollut tunkua, mutta sieltä putosi kyllä sitten maita pois. Tämä oli kyllä ihan mielettömän hieno asia, että kyllä mä olen tästä tosi onnellinen, Eriksson tiivistää.

Dueton levyttäminen ei vaadi näkemistä

Dueton levyttäminen ei Erkssonin mukaan vaadi enää sitä, että se tehtäisiin duettokumppanin kanssa vierekkäin samassa studiossa. Anna lauloi oman osuutensa duetosta Suomessa edes näkemättä Sealia. Levyttäminen tapahtui muutama kuukausi sitten.

- Käytännössä Sealin laulu tuli studiossa luurien kautta omiin korviini ja lauloin siihen osuuteni, Eriksson kertoo.

Uudessakaupungissa asuva Anna Eriksson kertoo, että Seal saattaa tulla käymään myös Suomessa, jolloin he tapaisivat toisensa. Jos ei Suomeen tuleminen onnistu, Eriksson matkustaa yhteistyön tiimoilta tapaamaan Sealin tämän tulevan Euroopan kiertueen yhteydessä.

- Tottakai olisi kiva tavata, koska on laulanut yhdessä!

Suomalaisten kannalta olisi tietenkin upeinta, jos Seal tulisi Suomeen ja pari laulaisi dueton yhdessä suomalaisyleisölle.

- Se olisi tietenkin hienointa, mutta tässä vaiheessa en osaa sanoa hänen konserttiaikataulustaan enempää.

Anna Erikssonin ja Sealin dueton on mahdollista kuulla myöhemmin ainakin Annan omalta Garden of Love -levyltä.

Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan Radion Novan nettisivuilta.

(MTV3)

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat