Mainos

Anjalankoskella vakava onnettomuus

Valtatie 15 edelleen poikki kuolonkolarin takia.

Rekan kuljettaja kuoli ja kolme ihmistä loukkaantui konttirekan, jäteauton ja henkilöauton kolarissa Anjalankoskella aamulla. Rekkamies oli alle 30-vuotias ja kotoisin Haminan seudulta.

Valtatie 15 on edelleen poikki Anjalankoskella Keltakankaan ja Rautakorven risteysten välisellä osuudella. Poliisi ohjaa liikenteen kiertämään Myllykosken taajaman kautta.

Onnettomuuslautakunnan tutkimuksia onnettomuuspaikalla johtava ylikomisario Jari Strengell ei vielä esitä arviota rajuun keulakolariin johtaneista syistä.

Strengellin mukaan kolarilla on silminnäkijöitä. Heidän kuulemiset, tekniset tutkimukset ja ajopiirturit tuovat lisävalaistusta tapahtumiin. Tieosuudella on 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Alustavien havaintojen mukaan perävaunullinen konttilastissa ollut kuorma-auto törmäsi jäteautoon. Tie törmäämispaikalla on suora. Kouvolan poliisin mukaan tienpinta oli tapahtumahetkellä liukas.

Kohtaamisonnettomuudessa olleiden raskaiden ajoneuvojen siirto on edelleen meneillään.

Onnettomuus sattui noin kello 6.10 Kirstinkallion koulun kohdalla muutama kilometri Myllykoskelta Kotkan suuntaan. Tämän jälkeen henkilöauto törmäsi vielä onnettomuuskuorma-autoihin. Kolari sattui pimeän aikaan.

Konttirekkaa kuljettanut mies kuoli heti onnettomuuspaikalla. Toisen kuorma-auton kuljettaja loukkaantui, kuten myös henkilöauton kuljettaja ja matkustaja.

Pelastustöitä johtanut Markku Alhon arvioi aiemmin loukkaantuneiden saamat vammat lieviksi. Kuorma-auton kuljettajien vammojen vakavuudesta ei ole vielä varmaa tietoa.

Rekan kolme konttia olivat tyhjinä. Jäteauto oli matkalla Anjalankoskella sijaitsevalla jäteasemalle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.