Andy McCoy lopetti taidekoulun, koska "mallit olivat niin rumia" – heittää Maria Veitolalle: "Olisit sopinut sinne"

Andy McCoy kertoo Maria Veitolalle, että lopetti taidekoulun, koska mallit olivat niin rumia: "Sä olisit sopinut sinne" 1:31
Andy McCoy kertoo Maria Veitolalle, että lopetti taidekoulun, koska mallit olivat niin rumia: "Sä olisit sopinut sinne"

Andy McCoy sivaltaa jälleen Maria Veitolaa, tällä kertaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Viimeksi toimittaja-juontaja sai mieheltä tylyä kohtelua osakseen vuonna 2017 Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

MTV Katsomossa jo nähtävillä olevassa uusimmassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Maria Veitola ottaa selvää rock-muusikko Andy McCoyn elämästä. He menevät yökylään Andyn bonustyttären Sofia Zidan luo. Vierailun aikana keskustellaan taiteilijuudesta ja rocktähden elämästä 80-luvulla. Aamulla matkataan kirpputorikierrokselle.

Jakson alussa Veitola muistelee viimeisintä kohtaamistaan Andy McCoyn kanssa. 

– Se ei ollut näteimmästä päästä, mutta tosi kiva kuitenkin päästä kohtaamaan hänet ja katsomaan mitä tästä syntyy, Veitola kertoo kameralle. 

Sivaltelulta ei täysin vältytä tälläkään kertaa. McCoy kertoo heti kaksikon ensimmäisissä keskusteluissa Veitolalle, miksi hän jätti taideopinnot nuorena kesken. 

– Mä opiskelin taidetta ennen kuin mä droppasin pois. Ne mallit olivat niin rumia, että mua rupesi yököttämään ja lopetin, McCoy kertoo ja saa Veitolan silmin nähden hämmentymään. 

– Sori vaan, McCoy naurahtaa.

– Ei mitään, en minä ollut mallina siellä, Veitola sanoo. 

– Miks et, sä olisit sopinut sinne, McCoy nauraa. 

Katso videolta, miten Veitola suhtautuu McCoyn kommenttiin!

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta! Sarja alkaa MTV3-kanavalla 27.3. klo 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat