Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle – tämä sai hänet suuttumaan kuusi vuotta sitten tehdyn talk show'n kulisseissa

Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle – tämä sai hänet suuttumaan kuusi vuotta sitten tehdyn talk show'n kulisseissa 1:41
Katso videolta, kuinka Andy McCoy raivoaa Veitolalle kuuden vuoden takaisista tapahtumista. 

Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle siitä, mitä tapahtui kuusi vuotta sitten Enbuske, Veitola & Salminen -show'n kulisseissa. 

Torstaina MTV Katsomoon saapuvassa uusimmassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Maria Veitola ottaa selvää rock-muusikko Andy McCoyn elämästä. He menevät yökylään Andyn bonustyttären Sofia Zidan luo. Vierailun aikana keskustellaan taiteilijuudesta ja rocktähden elämästä 80-luvulla. Aamulla matkataan kirpputorikierrokselle.

Jakson alussa Veitola muistelee viimeisintä kohtaamistaan Andy McCoyn kanssa. 

– Se ei ollut näteimmästä päästä, mutta tosi kiva kuitenkin päästä kohtaamaan hänet ja katsomaan mitä tästä syntyy, Veitola kertoo kameralle. 

– Suu kiinni nyt, McCoy täräytti Veitolalle heti haastattelun aluksi.

– Tiedätkö miksi mä olen täällä? Sua on haukuttu v**usti. Ne sanovat, että sä olet niin tylsä. Mä soitin frendeille, että millainen tämä show on ja ne sanoivat, että se on hyvä, paitsi Maria. Mä tulin herättämään jengiä eloon, muusikko veisteli suorassa lähetyksessä. 

Jaksossa nähdään, kun Veitola, McCoy ja Zidan ovat yhdessä ravintolassa ja McCoy näyttää Veitolalle kuvia puhelimestaan. Yhtäkkiä tunnelma muuttuu ja McCoy nimittelee Veitolaa kusipääksi. 

– Miksi sä annat itsestäsi aina niin huonon kuvan? Kylmäverinen bitch, niin jengi kelaa, McCoy täräyttää ja saa Veitolan hämmentyneeksi. 

Asian selvittely jatkuu Zidanin kotona, jossa McCoy avautuu Veitolalle siitä, mikä sai hänet raivostumaan vuonna 2017 tehdyn talk show'n kulisseissa.

– Ensimmäisen kerran, kun tapasin sut, sen jälkeen vihasin sinua, McCoy sanoo raivostuneena ja osoittaa sormellaan Veitolaa. 

– Mitä minä tein? Veitola kysyy. 

– Sä sanoit mulle, että laita se lehti pois, kun aloin lukea sitä, McCoy kertoo, mikä sai hänet sinä iltana suutuksiin ohjelman kulisseissa. 

– Mä pyydän sulta anteeksi, Veitola sanoo. 

Katso videolta, kuinka Andy McCoy raivoaa Veitolalle kuuden vuoden takaisista tapahtumista. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta! Sarja alkaa MTV3-kanavalla 27.3. klo 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat