Ampumahiihtotähti ei suostunut suutelemaan poikaystäväänsä voitetun MM-mitalin jälkeen: "Ei tee mieli pussailla toisen vedettyä kunnon pöhnät"

Ampumahiihdon MM-kilpailuissa Östersundissa nähtiin eriskummallinen tapaus naisten takaa-ajokilpailun jälkeen. Norjan Tiril Eckhoffin ottaessa hopeaa, ei hän suostunut suutelemaan poikaystäväänsä.

Eckhoff voitti myös kultaa sekaviestissä. Poikaystävä Ånundin tulossa onnittelemaan takaa-ajon jälkeen kieltäytyi Eckhoff tämän tarjoamasta suudelmasta. Hän pelkää bakteereja kuollakseen, sillä on joutunut kokemaan sairauksia peräjälkeen.

– Annoin hänelle halauksen, mutta yritin samalla pysyä hänestä mahdollisimman kaukana, Eckhoff sanoi Dagbladetille.

Yksi syy kieltäytymiseen saattoi olla se, että hän tiesi poikaystävänsä olleen aiemmin juhlimassa kaupungilla ja halusi välttää muista ihmisistä tarttuvat bakteerit.

– Hän käy juhlimassa, mutta minun ei tee mieli pussailla sen jälkeen, kun hän on vetänyt kunnon pöhnät. Se ei mielestäni ole soveliasta, Eckhoff totesi naurahtaen.

Eckhoff sanoo arvostavansa poikaystävänsä läsnäoloa Östersundissa, mutta kun kyseessä on terveyden ylläpitäminen arvokisoissa, ei hän ota mitään riskejä.

– Olemme erittäin tarkkoja joukkueessa. Käytämme käsidesiä ja syömme terveellisesti, joten uskon pärjäävämme, Eckhoff päätti.

Lue myös:

    Uusimmat