Therese Johaugin poikaystävä paljastaa – näin hiihtotähti muuttui kilpailukieltonsa aikana

Maastohiihdon maailmancupin Holmenkollenilla 30 kilometrin kilpailun ylivoimaisesti voittaneen Therese Johaugin poikaystävä Nils Jakob Hoff kertoi norjalaismedia VG:lle, kuinka hiihtotähti muuttui 18-kuukautisen kilpailukiellon aikana. 

Johaug sai syksyllä 2016 18 kuukauden kilpailukiellon surullisenkuuluisassa huulirasvaepisodissa. 

– Hän on kasvanut paljon sekä urheilijana että ihmisenä. Hänestä on tullut paljon rauhallisempi. Häntä ei voi enää häiritä kunnolla. Silloin, kun hän joutuu paineen alle, kuten Seefeldin MM-kilpailujen 10 kilometrin kilpailussa, pystyy hän käsittelemään asiaa paremmin kuin aikaisemmin, Hoff sanoo. 

Norjalaistähti voitti Seefeldissä kolme MM-kultaa ja yhden hopean. Johaug on paluunsa jälkeen hallinnut maastohiihtoa selvällä tavalla.

– MM-kilpailut eivät olisi voineet mennä paremmin. Therese on ollut fantastinen. Se olisi hullua, jos olisit unelmoinut tällaisesta paluusta kuten tämä, Hoff sanoo. 

Hoff on itse voittanut soudun MM-kultaa vuonna 2013 ja on vastavalmistunut lääkäri. Tämän vuoksi hänellä ei ollut mahdollisuutta seurata tyttöystävänsä MM-kultasuorituksia Seefeldissä.

– Meillä ei ole ollut hirveästi yhteistä aikaa viimeisen puolen vuoden aikana. Se oli mukavaa saada hänet takaisin, Johaug sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat