Ammattilainen teki katastrofaalisen tekorusketusmokan – teinin järkyttyneestä reaktiosta somehitti

Australialainen teini halusi kauniin rusketuksen tanssiaisiin, mutta muuttuikin lähes harmaaksi. Huvittavasta tapauksesta kertoo muiden muassa australialaissivusto News.com.au.

Tekorusketus voi olla varsin epäluonnollisen näköinen, etenkin jos ihoaan yrittää itse värjätä. Ammattilaisen tekemältä rusketukselta odottaisi enemmän, mutta aina rahoilleen ei saa vastinetta, kuten seuraava tapaus todistaa.

Australialainen Hayley halusi kauniin rusketuksen koulun tanssiaisia varten viime vuonna. Suihkurusketuksen lopputulos oli kuitenkin vähintään epäilyttävä ja enemmän harmaa kuin ruskea.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Ystävä Becky Stewart kuvasi, kun Hayley tuli kotiin käytyään suihkurusketuksessa. Teini ei selvästi tajunnut, minkä väriseksi hän oli muuttunut ennen kuin ystävä käski häntä katsomaan peiliin.

Becky julkaisi hillittömän videon TikTokissa alun perin viime vuonna, mutta jakoi sen hiljattain uudelleen. Video on kerännyt yli 1,8 miljoonaa katselukertaa.

Rusketusmoka kuin Frendit-jaksosta

Videon kommenttikentässä monet naiset toteavat, että vastaavanlainen rusketusmoka on heidän "pahin pelkonsa". Moni vertaa tilannetta Frendit-televisiosarjan jaksoon, jossa Ross Geller tekee kohtalokkaan virheen suihkurusketuksessa ja saa tekorusketuksen vain vartalonsa etupuolelle.

– Olen pahoillani, mutta oliko tämä ammattilaisen tekemä? eräs kommentoija kyselee.

– Oliko tämä vahinko? toinen kirjoittaa.

Osa kommentoijista epäilee, että suihkurusketuksessa käytetty ruskettava aine on vanhentunut.

Katastrofi vältettiin suihkulla ja itseruskettavalla

Onnekseen Hayleyn onnistui selvittää rusketuskatastrofi ennen tanssiaisia.

Becky kertoo ystävänsä menneen saman tien mokan tajuttuaan suihkuun, jossa hän sai pestyä pois suurimman osan ei-toivotusta väristä. Sen jälkeen hän levitti iholleen itseruskettavaa voidetta.

Muistatko nämä itserusketusmokat?

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tekorusketukset tuovat naurua ihmisten elämään.

Myös lasten käsiin joutunut itseruskettava on aiheuttanut koomisia seurauksia. Nämä pikkupojat löysivät äidin itseruskettavan ja tyhjensivät pullon vartaloilleen – lopputulos hakee vertaistaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat