Amin Asikainen: Ensimmäinen häämatka suuntautui lasten huvipuistoon

Vasta-avioitunut Amin Asikainen kertoo virallisen häämatkan siirtyvän muiden suunnitelmien myötä myöhempään ajankohtaan.

Heinäkuun loppupuolella lahtelaisen Nilüfer Syvämeren kanssa avioitunut nyrkkeilijä Amin Asikaisen aika kuluu nyt pääsääntöisesti lokakuussa avautuvan kuntosalin parissa.

– Kiireet keskittyvät aika paljon uuden salin pariin. Myös lapsen syntymän valmistelu vie oman aikansa, hyväntuulinen Amin kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kiireiden aikojensa takia pariskunta päätyi viettämään häämatkaa kotimaassa.

– Ensimmäinen häämatkamme suuntautui Puuhamaahan. Lasten perässä juostiin kovasti ja vietettiin aikaa yhdessä, onnellinen aviomies kertoo.

– Emme ota toisen häämatkan suhteen paineita, sillä tulevan lapsen syntymän ehdoilla mennään, entinen nyrkkeilijä kertoo.

Tulevaa perheenlisäystä Amin odottaa kovasti. Isänsä nyrkkeilyuran jatkaminen jää lapsen itsensä päätettäväksi.

– Tietenkin lapsen syntymän suhteen on hyvät fiilikset. Olen innostunut ja jännittynyt. En aio viedä häntä ensimmäiseksi nyrkkeilykehään, mutta en myöskään estele häntä siinä. Lapsi saa itse valita harrastuksensa, kunhan se on urheilun parissa, hyväntuulinen Amin naureskelee.

Lokakuussa Espoon Leppävaaraan avautuvan Aminin urheilukeskuksen valmistelut ovat loppusuoralla. Vaikuttavan nyrkkeilyuran tehnyt Amin odottaa innoissaan omaa saliaan, jossa hän on itse myös kovasti töissä.

– Aion sekä ohjata että opettaa keskuksessa. Yritän vetää itse alkuun paljon hommia. Odotan salia mielenkiinnolla ja olen saanut sen suhteen paljon yhteydenottoja, hän iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat