Mainos

Amerikkalaiskaupalta törkeä moka – myymälän kyltti järkyttää

Walmart-kauppaketju pyytää anteeksi asehyllyn yhteydessä esillä ollutta ”back-to-school” -kylttiä.

Yhdysvaltalainen supermarket-ketju Walmart on tuominnut eräässä myymälässään esillä olleen mainoskyltin, joka suositteli tuliaseita kouluun paluuseen liittyvänä tuotteena. Yritys kertoi keskiviikkona, että se selvittää parhaillaan mokaan syyllistynyttä myymälää.

Aseita sisältäneen vitriinin päälle oli asetettu kyltti, jossa luki ”ota kouluvuosi haltuun kuin sankari”. Kuvat kyltistä ja asehyllystä ovatkin levinneet sosiaalisessa mediassa laajalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitterissä kuva on saanut tyrmistyneen vastaanoton ja ihmiset vaatimaan selitystä Walmart-ketjulta.

Kauppaketju on itsekin kommentoinut kuvaa kyltistä hirvittäväksi ja todella kauheaksi.

Walmartin edustaja Charles Crowson kertoi CNNMoneyn haastattelussa, että yhtiö ei ole ilahtunut tapahtuneesta ja selvittää kohun keskelle joutuneen myymälän sijaintia huolella. Walmart haluaa myös varmistaa, että kyltti otetaan pois asehyllyn yhteydestä.

Aikaisemmin Walmart oli jo ehtinyt kertoa myymälän selvinneen, ja että kyltti olisi poistettu, mutta Crowson vahvisti sen olleen virheellistä tietoa.

Yksi Yhdysvaltain suurimmista kauppaketjuista on joutunut aiemminkin noloihin tilanteisiin, kun esimerkiksi viime syyskuussa sen myymälä Panama Cityssä muisti syyskuun 11. päivän terrori-iskuja pinoamalla Coca-Cola -laatikoita World Trade Centerin muotoisiksi pinoiksi. Silloinkin Walmart joutui selittelemään ja pyytämään anteeksi tapahtunutta ja poistamaan mainosviritelmän myymälästä.

Lähde: CNNMoney

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.