Amerikkalainen Akeisha perusti Instagram-tilin esitelläkseen somaa tytärtään – koko maailma kohisi herttuatar Meghanin kaksoisolennolta näyttävästä äidistä

13:05
Harry ja Meghan menettävän kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Kuninkaallisfanit huomasivat Instagram-kuvista, että 39-vuotias Akeisha muistuttaa todella paljon Sussexin herttuatarta Meghania.

MTV Uutiset julkaisee uudelleen vuoden luetuimpia juttuja. Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 1.2.2020.

Yhdysvaltain Missourissa asuva Akeisha Land perusti hiljattain Instagram-tilin tarkoituksenaan esitellä suloista, noin 2-vuotiasta tytärtään Greysonia.

Äiti on jakanut tilillä kuvia Greysonin asuista sekä tavallisista hetkistä perheen kesken, jolloin kuvissa näkyy myös hänen aviomiehensä sekä poikansa Tristan.

Greysonin nimeä kantava Instagram-tili on kuitenkin viime päivinä saanut runsaasti huomiota osakseen ja seuraajia on jo yli 160 000. Huomion keskipisteeksi nousi kuitenkin yllättäen perheenäiti Akeisha, jonka kuninkaallisfanit huomasivat muistuttavan häkellyttävän paljon Sussexin herttuatarta Meghania.

E Online -sivusto avoitti perheenäidin, joka hämmentyi kuviensa saamasta huomiosta.

– Tämä on ollut hullua, hän sanoo.

– Tavallisesti kommenteissa kehutaan, kuinka suloinen Greyson on, mutta nyt kaikki kommentit liittyvätkin minuun. Se on todella erilaista, sillä en ole tottunut olemaan valokeilassa, Akeisha jatkaa.

39-vuotias Akeisha kertoo viihdesivustolle, ettei seuraa erityisesti kuninkaallisen perheen liikkeitä, mutta tunnustaa fanittavansa amerikkalaissyntyistä herttuatar Meghania ja myöntää olevansa imarreltu kommenteista, joissa naisten kehutaan muistuttavan toisiaan valtavasti.

– Otan sen suurena kohteliaisuutena. Mielestäni hän on upea, joten sekoittaminen kuninkaalliseen on todellakin kohteliaisuus, kertoo Akeisha, joka vastaa olevansa kiinnostunut myös tarvittaessa työskentelemään herttuattaren kaksoisolentona.

– Olen vitsaillut siitä, kun olen vastannut kommentteihin.

Akeisha ei kuitenkaan ole suinkaan ainoa Meghanin kaksoisolento. The Sun uutisoi marraskuussa manchesterilaisesta kahden lapsen äidistä Sarahista, 36, joka tienaa rahaa keikoilla, joilla hän esittää herttuatarta poseeraten prinssi Harryn kaksoisolentojen kanssa.

Hän kertoi lehdelle, että jotkut ovat jopa tulleet pyytämään häneltä nimikirjoituksia, koska ovat luulleet häntä Meghaniksi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja