Oletko huomannut? Herttuatar Meghan ei todellakaan peittele raskauttaan – kuninkaallisen toistuva ele jakaa mielipiteitä

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Meghan ei peittele raskauttaan, mikä on herättänyt reaktioita suuntaan ja toiseen sosiaalisessa mediassa. 

Lokakuussa uutisoitiin, että herttuatar Meghan ja hänen puolisonsa prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan. Synnytyksen laskettu aika on keväällä 2019  ja herttuattaren raskauden uskotaan olevan noin viidennellä kuulla. 

Perheuutisesta on pian kaksi kuukautta, eikä herttuatar ole julkistuksen jälkeen pyrkinyt piilottamaan raskauttaan – päinvastoin. Meghanin raskaus on ollut selkeästi nähtävillä hänen käyttämiensä vaatteiden läpi ja lisäksi herttuattaren on nähty pitelevän mahaansa lähes kaikkialla, minne hän menee. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joidenkin kuninkaallisten fanien mielestä tulevan äidin tapa pidellä mahaansa on suloinen, mutta joitakin se ärsyttää.

Sosiaalisessa mediassa herttuattaren tapa pidellä mahaansa on herättänyt keskustelua, ja joidenkin mielestä Meghanin eleet vaikuttavat huomionhakuisilta sekä teennäisiltä. 

– Jos joku unohti, Meghan muistuttaa maata olevansa raskaana, Twitterissä kommentoidaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

My Expert Midwife -yrityksen perustajan ja ammattikätilö Lesley Gilchristin mukaan Meghanin eleet ovat täysin luonnollisia odottavalle äidille. 

– Sillä ei ole väliä, kuinka pieni kumpu on, koska odottavat äidit kokevat muutoksia kehossaan, tuntevat uusia tuntemuksia ja vaistonvaraisesti suojelevat syntymätöntä lastaan. 

Kehonkieliasiantuntijan Judi Jamesin mukaan Meghanin eleet kielivät hänen vahvasta halustaan saada yhteys tulevaan lapseensa.

Sosiaalisessa mediassa useat ovat myös rientäneet raskaana olevan herttuattaren tueksi.

– Naurettavaa. Sussexin herttuatar Meghan pitelee vauvamahaansa, koska se on normaali tapa raskaana olevalle naiselle. Lopettakaa loanheitto, Twitterissä todetaan.

Lue myös:

    Uusimmat