Prinsessa Margaretin 21-vuotias tyttärenpoika Arthur kuninkaallisille poikkeavalla urapolulla – tältä näyttää personal trainerin työt aloittanut komistus

4:24
Kuningatar Elisabet piti vakavan puheen kansalleen.

Kuningatar Elisabetin edesmenneen siskon prinsessa Margaretin tyttärenpoika Arthur Chatto aloitti työt personal trainerina maantiedon opintojensa ohella.

Kuningatar Elisabetin edesmenneen sisaren prinsessa Margaretin muisto elää nykyään hänen lapsissaan sekä lapsenlapsissaan. Margaret ja Anthony Armstrong-Jones saivat liittonsa aikana kaksi lasta, lady Sarah Chatton sekä David Armstrong Jonesin. Prinsessa Margaretin lapsenlapsia on neljä. 

Vastikään ulkomailla otsikoihin nousi Margaretin tyttärenpoika Arthur Chatto, 21, josta on hiljan tullut personal trainer edinburghilaiselle kuntosalille. Chatto opiskelee tällä hetkellä maantietoa Edunburghin yliopistossa Skotlannissa ja työskentelee opintojensa ohella kuntoilun parissa. 

Kuntosali, jossa Chatto aloitti työskentelynsä vastikään, julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa se esitteli uuden ohjaajansa. Päivityksen mukaan Chatto vetää kuntosalilla kahta erilaista tuntia viikottain.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Päivityksessä Chatto on itsekin päässyt ääneen ja esittelemään sitä, millainen personal trainer hän on. Tekstin mukaan Chatto on erikoistunut voima- sekä kestävyysharjoitteluun armeija-aspektilla.

– Olen huomannut, että fyysisestä treenaamisesta on tullut oman mielenterveyteni oleellinen kulmakivi, ja haluan jakaa tätä myös muiden kanssa, Chatto kertoo itsestään. 

Chattolla ei ole kuninkaallista titteliä, mutta hän on silti kruununperimysjärjestyksessä sijalla 26. Hänet on nähty osana kuninkaallisen perheen juhlatilaisuuksia, kuten esimerkiksi toukokuussa 2018 Chatto osallistui pikkuserkkunsa prinssi Harryn ja tämän puolison herttuatar Meghanin häihin. 

Erittäin hyvässä kunnossa oleva nuori mies on esitellyt treenattua kehoaan useaan otteeseen sosiaalisen median tileillään. Tähän hänellä on täysi oikeus, sillä teknisesti hän ei ole kuninkaallinen, vaikka onkin sukua brittien kuninkaalliselle perheelle. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chatto on kuitenkin tosissaan myös työssään, jota hän tekee mielenterveyden edistämisen puolesta. Miehen työllistämä kuntosali on markkinointinsa mukaan keskittynyt siihen, kuinka urheilulla voi olla positiivisia vaikutuksia masennuksen, stressin, ahdistuksen ja paniikkihäiriöiden hoitoon. 

Prinsessa Margaret menehtyi vuonna 2002 ollessaan 71-vuotias. Hän oli kuningatar Elisabetin nuorempi ja ainut sisko.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja