Harryn ja Meghan palasivat lomalta – herttuaparin poikkeuksellinen ele puhuttaa heti

8:39
Sussexin herttuapariin kohdistui kesän ja syksyn mittaan kovia paineita brittilehdistöstä

Sussexin herttuapari palaa kuninkaallisten velvollisuuksiensa pariin tänään tiistaina. Pari suuntaa tapaamaan Kanadan lähettilästä.

Kovassa julkisessa pyörityksessä viime vuonna olleet prinssi Harry ja herttuatar Meghan vetäytyivät pienen Archie-poikansa kanssa useammaksi viikoksi lomalle viime vuoden lopulla.

Joulua perhe vietti salaisessa kohteessa Kanadassa, missä myös herttuattaren äidin Doria Raglandin sanotaan vierailleen.

Perhe julkaisi vuodenvaihteessa Instagramissa myös kuvista koostetun videon, jossa nähtiin tuore, ilmeisesti matkalla otettu kuva kahdeksan kuukautta vanhasta Archiesta isänsä sylissä.

Daily Mail ja People kuitenkin uutisoivat, että loma on nyt ohi ja kuninkaalliset velvollisuudet kutsuvat herttuaparia jo tänään tiistaina.

Ensimmäinen edustustehtävä liittyy Kanadaan, sillä Harry ja Meghan vierailevat Kanadan lähettilään Janice Charetten luona kiittääkseen Kanadaa ja kanadalaisia vieraanvaraisuudesta ja tuesta, josta herttuapari sai vierailullaan nauttia.

Lisäksi parin kerrotaan vierailevan kanadalaistaitelijan näyttelyssä sekä tapaavan työryhmää, joka työskentelee Britannian ja Kanadan välisten suhteiden parantamiseksi.

Kyseessä on poikkeuksellinen teko, sillä kuninkaallisilla ei ole ollut tapana osoittaa kiitoksia maille, kun kyseessä ei ole ollut virallinen ja isännöity vierailu.

Herttuatar Meghanilla tiedetään olevan lämmin suhde Kanadaan. Hän jopa asui aikoinaan vuoden Torontossa kuvatessaan Pukumiehet-sarjaa.

Myös kuninkaalliset tekivät vaikutuksen vierailullaan pysähdyttyään yllättäen auttamaan selfie-keppinsä kanssa tuskaillutta pariskuntaa kansallispuistossa.

Muun muassa paikallinen CTV uutisoi, että herttuapari oli pysähtynyt ja Meghan tarjoutui ottamaan heistä valokuvan.

– Hän oli superystävällinen, 29-vuotias Asymina Kantorowic kuvaili tilannetta.

– Emme olisi huomanneet heitä, elleivät he olisi tulleet apuun. Hän huomasi, että meillä oli vaikeuksia ottaa valokuvaa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja