Mainos

Ambulanssi liirasi kymmeniä metrejä tielle pudonneiden palkkien takia

Kuorma-autosta pudonnut palkki on aiheuttanut vaaratilanteen ambulanssille Keski-Suomessa. Viitasaaren ambulanssin matka tyssäsi nelostiellä, kun sen eteen ajokaistalle tipahti isoja palkkeja.

Rakennustelineitä kuljettaneen kuorma-auton ja täysperävaunun yhdistelmästä putosi kaikkiaan kolme 60 kilon painoista palkkia suoraan ambulanssin eteen. Ambulanssi törmäsi yhteen palkkiin ja vaurioitui pahoin.

Törmäyksen jälkeen ambulanssi ajautui muutamia kymmeniä metrejä ohjauskyvyttömänä.

Ambulanssissa ei ollut onnettomuushetkellä kuljetettavia. Ambulanssin miehistölle törmäyksestä koitui ruhjeita ja venähdyksiä.

"Palkkeja jokaisella kaistalla"

Keski-Suomen poliisilaitoksen mukaan palkkien metalliset sidontapannat olivat katkenneet, ja palkit pääsivät valumaan tielle. Ambulanssin kuljettajan mukaan palkkeja oli jokaisella kaistalla.

Myös vastakkaisesta suunnasta tullut auto sai osansa. Henkilöauton kuljettaja ehti melkein pysäyttää autonsa, kun yksi palkki tuli vauhdilla suoraan auton keulaan. Palkki rikkoi puskurin ja kiinnikkeitä auton alustasta. Auto oli kuitenkin vielä ajokelpoinen, toisin kuin ambulanssi.

Ambulanssin toinen eturengas vanteineen rikkoutu käyttökelvottomaksi, toinen tukivarsi meni poikki ja toinen irtosi osittain. Auton alustassa saattaa olla myös muita vaurioita.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Myös epäonniset palkit niputtaneet henkilöt ja kuorma-auton kuljettaja ovat poliisin kiinnostuksen kohteina.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.