Mainos

Alyssa ymmärsi vakuutusasiamiehen pyynnön kiusallisella tavalla väärin – lähetti tälle hämmentäviä kuvia

Autovakuutuksen ottaminen asetti naisen todella noloon tilanteeseen. 

Alyssa Stringfellow jakoi Facebookin Love What Matters -sivustolla kertomuksen yhdestä elämänsä noloimmasta hetkestä, jonka julkaisemista hän kertoo miettineensä pitkään. Pitkän pohdinnan jälkeen hän päätti kuitenkin jakaa tämän niin kutsutun "blondin hetkensä" kaikille levittääkseen ympärille naurua.

– Toivottavasti saat hyvät naurut, kun sinulle selviää, mitä olen tehnyt, nainen kertoo ja kehottaa ottamaan popcornit esiin.

Kuvat olivat oikeanlaiset, vain väärästä kohteesta

Kaikki sai alkunsa, kun eräänä päivänä Stringfellowin päähän pälkähti idea, jonka avulla hän toivoi säästävänsä rahaa; nuori nainen halusi lisätä isoäidin auton omaan autovakuutukseensa. 

– Jokainen tietää, että useammalla autolla säästää rahaa. Koska olen sinkku ja nuori, minun vakuutukseni oli melko korkea. Joten soitin isoäidilleni ja kysyin hänen mielipidettään, ja hän otti yhteyttä vakuutusasiamieheen selvittääkseen, mitä asian hoitamiseksi tarvitaan, Stringfellow kertoo.

Isoäiti palasi asiaan myöhemmin, ja kertoi, että vakuutusasiamiehen mukaan Stringfellow'n tulisi lähettää vakuutuksen saamiseksi ajokortin numeron, syntymäaika sekä kolme valokuvaa. Valokuvat tuli olla otettuna edestä sekä molemmilta sivuilta. Nainen teki työtä käskettyä ja lähetti eteenpäin pyydetyt tiedot ja kuvat, mutta seuraavana päivänä häntä odotti sähköpostissa vastaus, jollaista hän ei ollut odottanut.

– Hei Alyssa, minä tarvitsisin juuri sellaiset valokuvat jotka olit ottanut, paitsi että ne pitäisi olla ajoneuvostasi, sähköpostissa kerrottiin.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vakuutusasiamies oli ottanut asian tiimoilta yhteyttä myös naisen isoäitiin, joka sai tapauksesta makeat naurut. Stringfellow'n mukaan saattaa olla tarpeetonta mainita, että tapaus sai hänet nolostumaan pahemman kerran.

– Hullua tässä on myös se, että pyysin äitiäni ottamaan kuvat päästyäni töistä, ja me keskustelimme siitä, miksi ihmeessä he tarvitsivat kuvia minusta. Kummallekaan meistä ei tullut mieleen, että ne olisi pitänyt ottaa autosta, nainen kertoo.

– Usein kuulee sanottavan, että sinulla on joko kirjaviisautta tai maalaisjärkeä, ja minulla ei todellakaan ole jälkimmäistä, Stringfellow lisää.

Lähde: Facebook

***

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.